Firefox 121 on Wayland

Anyone else having video/audio issues on Wayland with the latest update? I would downgrade but firefox says I have to make a new profile since my profile is updated o 121

No problems here, tested using BBC news live stream, so nothing “heavy”.

The thing is it doesn’t crash it hangs so nothing to see in if I start from command line. If I play a video the video stops but audio continues. If I play just audio it just locks up after several minutes. Not sure what to do other than move to another browser

What is your hardware? Anything in the logs?

Tried both LTS kernel and latest, same thing. On LTS now after last boot to test. There is nothing showing up in logs. I may try letting it run to lock up and see what is happening CPU/Memory wise.

Everything was fine until last update

What does inxi -G return??

Wild guess but, Kitty offloads to the GPU to save CPU overhead. Your neofetch is pretty similar to mine except for the terminal and CPU (I’m AMD). Just wondering if Kitty and Firefox are not playing well together?

well this is odd but it is fixed. Changed Built-in Audio from Analog Stereo Duplex to Analog Stereo Output


❮ inxi -G
Graphics:
  Device-1: AMD Navi 22 [Radeon RX 6700/6700 XT/6750 XT / 6800M/6850M XT]
    driver: amdgpu v: kernel
  Display: wayland server: X.Org v: 23.2.3 with: Xwayland v: 23.2.3
    compositor: Hyprland driver: X: loaded: amdgpu unloaded: modesetting
    dri: radeonsi gpu: amdgpu resolution: 1: 1920x1080~60Hz 2: 3840x2160~60Hz
  API: EGL v: 1.5 drivers: radeonsi,swrast
    platforms: wayland,x11,surfaceless,device
  API: OpenGL v: 4.6 compat-v: 4.5 vendor: amd mesa v: 23.3.1-arch1.1
    renderer: AMD Radeon Graphics (radeonsi navi22 LLVM 16.0.6 DRM 3.54
    6.6.8-arch1-1)
  API: Vulkan v: 1.3.274 drivers: radv surfaces: xcb,xlib,wayland

Confirmed, played a 12 minute video and no issues. Very strange.

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.