Wifi Slow on Endeavour after install

it was when im downloading games and in discord or vesktop or whatever its called i got RTC connection from the call and got disconnected and stuff, and i had videos pause for me on YT when i average 500 down on windows 11

ystem:
Kernel: 6.7.5-arch1-1 arch: x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 13.2.1
clocksource: tsc
Desktop: KDE Plasma v: 5.27.10 tk: Qt v: 5.15.12 wm: kwin_x11 vt: 2
dm: SDDM Distro: EndeavourOS base: Arch Linux
Machine:
Type: Desktop System: Gigabyte product: X570S AORUS ELITE AX v: -CF
serial:
Mobo: Gigabyte model: X570S AORUS ELITE AX v: x.x
serial: uuid: UEFI: American
Megatrends LLC. v: F7c date: 09/20/2023
CPU:
Info: 6-core model: AMD Ryzen 5 3600 bits: 64 type: MT MCP smt: enabled
arch: Zen 2 rev: 0 cache: L1: 384 KiB L2: 3 MiB L3: 32 MiB
Speed (MHz): avg: 4042 high: 4046 min/max: 2200/4208 boost: enabled cores:
1: 4039 2: 4042 3: 4040 4: 4041 5: 4046 6: 4042 7: 4042 8: 4040 9: 4040
10: 4042 11: 4046 12: 4046 bogomips: 86276
Flags: avx avx2 ht lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm
Graphics:
Device-1: AMD Navi 22 [Radeon RX 6700/6700 XT/6750 XT / 6800M/6850M XT]
vendor: Tul / PowerColor driver: amdgpu v: kernel arch: RDNA-2 pcie:
speed: 16 GT/s lanes: 16 ports: active: DP-3 empty: DP-1,DP-2,HDMI-A-1
bus-ID: 0e:00.0 chip-ID: 1002:73df class-ID: 0300
Device-2: Elgato Systems GmbH Game Capture HD60 S+
driver: hid-generic,snd-usb-audio,usbhid,uvcvideo type: USB rev: 3.0
speed: 5 Gb/s lanes: 1 bus-ID: 4-1:2 chip-ID: 0fd9:006a class-ID: 0102
serial:
Display: x11 server: X.Org v: 21.1.11 compositor: kwin_x11 driver: X:
loaded: amdgpu unloaded: modesetting,radeon alternate: fbdev,vesa
dri: radeonsi gpu: amdgpu display-ID: :0 screens: 1
Screen-1: 0 s-res: 2560x1440 s-dpi: 96 s-size: 677x381mm (26.65x15.00")
s-diag: 777mm (30.58")
Monitor-1: DP-3 mapped: DisplayPort-2 model: HP OMEN 27q serial:
res: 2560x1440 dpi: 109 size: 597x336mm (23.5x13.23") diag: 685mm (27")
modes: max: 2560x1440 min: 720x400
API: EGL v: 1.5 hw: drv: amd radeonsi platforms: device: 0 drv: radeonsi
device: 1 drv: swrast surfaceless: drv: radeonsi x11: drv: radeonsi
inactive: gbm,wayland
API: OpenGL v: 4.6 compat-v: 4.5 vendor: amd mesa v: 24.0.1-arch1.1
glx-v: 1.4 direct-render: yes renderer: AMD Radeon RX 6700 XT (radeonsi
navi22 LLVM 16.0.6 DRM 3.57 6.7.5-arch1-1) device-ID: 1002:73df
API: Vulkan v: 1.3.276 layers: 4 surfaces: xcb,xlib device: 0
type: discrete-gpu hw: amd driver: mesa radv device-ID: 1002:73df
Audio:
Device-1: AMD Navi 21/23 HDMI/DP Audio driver: snd_hda_intel v: kernel pcie:
speed: 16 GT/s lanes: 16 bus-ID: 0e:00.1 chip-ID: 1002:ab28 class-ID: 0403
Device-2: AMD Starship/Matisse HD Audio vendor: Gigabyte
driver: snd_hda_intel v: kernel pcie: speed: 16 GT/s lanes: 16
bus-ID: 10:00.4 chip-ID: 1022:1487 class-ID: 0403
Device-3: SteelSeries ApS Arctis 7P+
driver: hid-generic,snd-usb-audio,usbhid type: USB rev: 2.0 speed: 12 Mb/s
lanes: 1 bus-ID: 3-5:6 chip-ID: 1038:2212 class-ID: 0300
Device-4: Elgato Systems GmbH Game Capture HD60 S+
driver: hid-generic,snd-usb-audio,usbhid,uvcvideo type: USB rev: 3.0
speed: 5 Gb/s lanes: 1 bus-ID: 4-1:2 chip-ID: 0fd9:006a class-ID: 0102
serial:
API: ALSA v: k6.7.5-arch1-1 status: kernel-api
Server-1: PipeWire v: 1.0.3 status: active with: 1: pipewire-pulse
status: active 2: wireplumber status: active 3: pipewire-alsa type: plugin
4: pw-jack type: plugin
Network:
Device-1: Realtek RTL8125 2.5GbE vendor: Gigabyte driver: r8169 v: kernel
pcie: speed: 5 GT/s lanes: 1 port: f000 bus-ID: 07:00.0 chip-ID: 10ec:8125
class-ID: 0200
IF: enp7s0 state: down mac:
Device-2: MEDIATEK MT7921K Wi-Fi 6E 80MHz driver: mt7921e v: kernel pcie:
speed: 5 GT/s lanes: 1 bus-ID: 08:00.0 chip-ID: 14c3:0608 class-ID: 0280
IF: wlan0 state: up mac:
Bluetooth:
Device-1: MediaTek Wireless_Device driver: btusb v: 0.8 type: USB rev: 2.1
speed: 480 Mb/s lanes: 1 bus-ID: 5-5:2 chip-ID: 0e8d:0608 class-ID: e001
serial:
Report: btmgmt ID: hci0 rfk-id: 0 state: up address: bt-v: 5.2
lmp-v: 11 class-ID: 6c0104
Drives:
Local Storage: total: 2.27 TiB used: 585.62 GiB (25.1%)
ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Western Digital model: WDS500G2B0C-00PXH0
size: 465.76 GiB speed: 31.6 Gb/s lanes: 4 tech: SSD serial:
fw-rev: 211070WD temp: 34.9 C scheme: GPT
ID-2: /dev/nvme1n1 vendor: Crucial model: CT1000P2SSD8 size: 931.51 GiB
speed: 31.6 Gb/s lanes: 4 tech: SSD serial: fw-rev: P2CR033
temp: 45.9 C scheme: GPT
ID-3: /dev/nvme2n1 vendor: Silicon Power model: SPCC M.2 PCIe SSD
size: 931.51 GiB speed: 31.6 Gb/s lanes: 4 tech: SSD serial:
fw-rev: VC0S036I temp: 62.9 C scheme: GPT
Partition:
ID-1: / size: 422.59 GiB used: 190.73 GiB (45.1%) fs: ext4
dev: /dev/nvme0n1p2
Swap:
ID-1: swap-1 type: partition size: 34.36 GiB used: 768 KiB (0.0%)
priority: -2 dev: /dev/nvme0n1p3
Sensors:
System Temperatures: cpu: 75.9 C mobo: 38.0 C gpu: amdgpu temp: 56.0 C
mem: 56.0 C
Fan Speeds (rpm): N/A gpu: amdgpu fan: 0
Info:
Memory: total: 32 GiB available: 31.24 GiB used: 7.94 GiB (25.4%)
Processes: 346 Power: uptime: 35m states: freeze,mem,disk suspend: deep
wakeups: 0 hibernate: platform Init: systemd v: 255 default: graphical
Packages: 1280 pm: pacman pkgs: 1256 pm: flatpak pkgs: 24 Compilers:
gcc: 13.2.1 Shell: Bash v: 5.2.26 running-in: konsole inxi: 3.3.33