Wi-fi Hotspot visible, but not working

Hello, I’m trying to broadcast a software access point from my PC running endeavor and I’m running into some issues. I’ve tried several different methods, but while I can see the access point from other devices, I haven’t actually been able to connect to it. If any of y’all have advice, I’d be all ears.

[syenite@CMOSbox ~]$ inxi -naz
Network:
  Device-1: Realtek RTL8852CE PCIe 802.11ax Wireless Network
    driver: rtw89_8852ce v: kernel pcie: gen: 2 speed: 5 GT/s lanes: 1
    port: d000 bus-ID: 07:00.0 chip-ID: 10ec:c852 class-ID: 0280
  IF: wlan0 state: up mac: <filter>
  Device-2: Realtek RTL8125 2.5GbE vendor: Gigabyte driver: r8169 v: kernel
    pcie: gen: 2 speed: 5 GT/s lanes: 1 port: c000 bus-ID: 08:00.0
    chip-ID: 10ec:8125 class-ID: 0200
  IF: enp8s0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
  Info: services: NetworkManager, systemd-timesyncd, wpa_supplicant
[syenite@CMOSbox ~]$ ip link
1: lo: <LOOPBACK,UP,LOWER_UP> mtu 65536 qdisc noqueue state UNKNOWN mode DEFAULT group default qlen 1000
    link/loopback 00:00:00:00:00:00 brd 00:00:00:00:00:00
2: enp8s0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state UP mode DEFAULT group default qlen 1000
    link/ether 74:56:3c:b9:01:4b brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
3: wlan0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc noqueue state UP mode DORMANT group default qlen 1000
    link/ether bc:c7:46:9d:cf:6b brd ff:ff:ff:ff:ff:ff

iw list

[syenite@CMOSbox ~]$ ifconfig
enp8s0: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST>  mtu 1500
        inet 192.168.1.40  netmask 255.255.255.0  broadcast 192.168.1.255
        inet6 fe80::940e:996d:ab51:8a2f  prefixlen 64  scopeid 0x20<link>
        ether 74:56:3c:b9:01:4b  txqueuelen 1000  (Ethernet)
        RX packets 17349  bytes 12776204 (12.1 MiB)
        RX errors 0  dropped 0  overruns 0  frame 0
        TX packets 14563  bytes 3015752 (2.8 MiB)
        TX errors 0  dropped 0 overruns 0  carrier 0  collisions 0

lo: flags=73<UP,LOOPBACK,RUNNING>  mtu 65536
        inet 127.0.0.1  netmask 255.0.0.0
        inet6 ::1  prefixlen 128  scopeid 0x10<host>
        loop  txqueuelen 1000  (Local Loopback)
        RX packets 30  bytes 2776 (2.7 KiB)
        RX errors 0  dropped 0  overruns 0  frame 0
        TX packets 30  bytes 2776 (2.7 KiB)
        TX errors 0  dropped 0 overruns 0  carrier 0  collisions 0

wlan0: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST>  mtu 1500
        inet 10.42.0.1  netmask 255.255.255.0  broadcast 10.42.0.255
        inet6 fe80::927a:e3a:7aa7:9492  prefixlen 64  scopeid 0x20<link>
        ether bc:c7:46:9d:cf:6b  txqueuelen 1000  (Ethernet)
        RX packets 57  bytes 6560 (6.4 KiB)
        RX errors 0  dropped 6  overruns 0  frame 0
        TX packets 194  bytes 26599 (25.9 KiB)
        TX errors 0  dropped 0 overruns 0  carrier 0  collisions 0

journalctl -u NetworkManager --since “10min ago” --no-tail > hotspot.log

https://wiki.archlinux.org/title/software_access_point#linux-wifi-hotspot