Vine primăvara și o reîmprospătare este în lucru


postat pe 10 martie 2021 De Bryanpwo https://endeavouros.com/news/spring-is-coming-and-a-refresh-is-in-the-works/

Nu știu despre voi, dar când mă gândesc doar la primăvară, îmi dă întotdeauna acel sentiment palpitant în pântecul meu, care îmi mărește energia. Primăvara este în aer și, în afară de semnele ușoare ale alergiei mele care îi anunță sosirea, începe să se acumuleze din nou acel sentiment vechi de furnicătură, gata să izbucnească și să mă facă să văd iarăși lucrurile cu ochi noi.

Ei bine, vă pot spune că acele sentimente vibrante ale primăverii se învârt în echipă și în comunitatea noastră. Întreaga echipă, împreună cu ajutorul unor membri ai comunității, sunt ocupați să lucreze la următoarea versiune cu multă distracție și entuziasm, da, senzația de furnicătură face mai mult decât să aprindă o scânteie aici …

Centric terminal

Lansarea noastră recentă a făcut o mulțime de oameni curioși cu privire la ceea ce avem de oferit și am primit o mulțime de răspunsuri entuziaste cu privire la aceasta. Ca fiecare lansare, am primit, de asemenea, o mulțime de întrebări și sugestii cu privire la modul în care ar trebui să ne îmbunătățim distribuția, pentru care suntem recunoscători.

Există cu siguranță sugestii pe care le-am luat în considerare și unele dintre acestea sunt deja implementate, dar vă vom informa despre acestea când va sosi următoarea versiune, deoarece unele dintre aceste implementări sunt încă în faza de testare.

Principalul motiv pentru această postare pe blog este să subliniem viziunea noastră pe care am avut-o și am avut-o dintotdeauna de la început. EndeavourOS oferă o instalare de bază minimalistă, cu o legătură de instrumente pentru a vă ajuta să începeți, deci nu este din start o experiență deplină. Este vorba despre călătorie și nu despre destinație, puteți vedea acesta ca fiind începutul unui nou voiaj ce oferă posibilitatea de a învăța cum funcționează Linux în timp ce efectuați această călătorie.

De când ați făcut acest salt în ape adânci sau ați început mersul în spațiu, să aveți certitudinea că nu vă vom lăsa să vă înecați sau să plutiți în spațiu pentru propriul nostru amuzament. În schimb, vă oferim linii de asistență precum pagina wiki proprie și, mai important, comunitatea noastră caldă și prietenoasă pe forumul nostru, Telegram sau Reddit. Nu ezitați să le cereți ajutor, nimeni nu vă lua în derâdere și nicio întrebare nu este considerată o prostie. Comunitatea noastră excelentă este baza dvs. de cunoștințe ce răsuflă vie și, mai presus de toate, rețeaua voastră de siguranță, descoperind în același timp posibilitățile infinite pe care le poate oferi o distribuție bazată pe Arch.

Triplă reîmprospătare

Precum am început această postare pe blog, primăvara este în aer și știți deja că lucrăm la reîmprospătarea ISO-ului nostru, dar acesta nu este singurul lucru care va primi o actualizare.

În urma a ceea ce am scris în ultimul paragraf, sit-ul va primi, de asemenea, o reîmprospătare și un posibil lifting pentru a face filosofia noastră mai clară, iar wiki-ul nostru va primi o actualizare majoră.

Vine primăvara și lucrăm din greu pentru a stimula acea energie palpitantă în comunitate și dincolo de ea …
Urmează-ne

4 Likes

Gobble Gobble :romania: