Un apel la bunul simț

Postat pe 13 februarie 2020 de Bryanpwo : https://endeavouros.com/news/an-appeal-to-common-decency/

După cum știți, marea majoritate a distro-urilor Linux și a proiectelor software open-source sunt conduse de entuziaști, care mențin în viață dinamica acestora și dau înapoi acestei minunate comunități. EndeavourOS nu face excepție în acest sens.

De la lansarea instalatorului nostru online, comunitatea noastră este în continuă creștere cu iubitori de Linux entuziaști din întreaga lume și suntem foarte recunoscători să vă întâmpinăm pe toți.

Numărul membrilor comunității care sunt implicați în dezvoltarea generală a proiectului este de asemenea în creștere și, datorită lor, dezvoltarea progresează.

Recent, am întâlnit un cuplu de membri ai comunității care au avut idei grozave pentru proiect, dar au început deja inițiativa lor fără a ne consulta. Ne-au informat doar despre existența proiectului, fără să ne ofere șansa de a face cunoștință cu proiectul sau persoana din spatele acestuia.

Știu, ce s-ar putea crede, legal nu avem niciun temei în care să ne sprijinim, a trebuit să ne punem treburile în ordine înainte de a începe și intențiile vin dintr-un loc bun.

Vreau să lămurim că nu ne îndoim de intenții, este doar modalitatea de gestionare cu care avem o problemă.

EndeavourOS este un proiect modest, cu o cantitate egală de resurse. În curând vom primi factura noastră anuală pentru infrastructură și donațiile pe care le-am primit cu recunoștință nu vor acoperi acea sumă. Fiți liniștiți, am anticipat acest lucru în planul nostru de viitor, așa că EndeavourOS nu va avea un viitor întunecat în curând.

După cum v-am explicat, trebuie să înțelegeți că nu există resurse financiare pentru a proteja legal marca și să revendicăm fiecare nume de domeniu internațional din lume.

Dacă aveți o idee care ar putea îmbunătăți EndeavourOS, indiferent dacă este o prezență pe rețelele de socializare, un site web tradus sau orice altceva. Vă rugăm să folosiți bunul simț pentru a discuta cu noi înainte de a acționa.

Suntem deschiși la orice idee, dar cu comunicare și bun simț, ușa și urechile noastre vor fi larg deschise pentru voi.

Ca o notă finală, fac referire la un articol pe care l-am scris în decembrie, care explică planurile noastre pentru 2020.

2 Likes