Tranziția spre a întâmpina 2021

Publicat de către Bryanpwo: https://endeavouros.com/news/rolling-forward-to-welcome-2021/
Au trecut aproape două luni de când am lansat noua versiune din septembrie și filiala noastră ARM, așa că, odată cu lansarea unei noi versiuni de ISO la sfârșitul acestei luni, ne-am gândit că acesta ar fi un moment excelent pentru vă împărtăși câteva gânduri în pregătirea noastră de a încheia 2020 și să ne pregătim pentru 2021 cu forță și pozitivitate.

La ce să vă asteptați de la noi in viitorul apropriat?

Dezvoltarea EndeavorOS este un proces continuu, la fel ca și sistemul de bază care stă la fundația noastră…

Unele dintre lucrurile pe care trebuie să le așteptați în viitorul apropiat sunt dezvoltarea ARM suplimentară, o versiune reînnoită a programului Discovery cu o legătură mai activă pe forum și o nouă dezvoltare care iese din pălăria creativă dezvoltatorului nostru FLVAL.

Lansarea din noiembrie

În acest moment Joe, Fernando, FLVAL și Manuel lucrează din greu pentru ca lansarea din noiembrie să aibe loc. Spre deosebire de versiunea din septembrie, această versiune va avea un profil mai redus, cu accentul principal pe actualizarea instalatorului offline și a instalatorului Calamares.

Există un grup de membri ai comunității condus de Penguin1 care lucrează cu entuziasm la un versiune a EndeavourOS ce foloseste BSPWM cu scopul de a fi adăugat în viitorul apropiat ca opțiune în programul de instalare Calamares. Pentru a fi clar, BSPWM nu va fi introdus în versiunea din noiembrie, dar își va găsi locul când va fi terminat.

EndeavourOS devine din ce în ce mai puternic

Comunitatea noastră este în creștere și, odată cu această creștere, în ultima vreme există o creștere notabilă a cunoștințelor și ideilor. Am primit deja oferte entuziaste pentru a ne ajuta cu articole wiki și, așa cum am menționat mai devreme, o configurare WM. Entuziasmul dvs. este o componentă cheie pentru succesul EndeavourOS.

Cu o cantitate mare de succes vine o cantitate egală de responsabilitate și acesta din urmă devine un pic prea mult de gestionat pentru o echipă mică.

În cazul în care ați văzut ultima remarcă ca o preocupare imediată, fiți siguri, responsabilitatea nu ne epuizează … înca!

Pentru a împiedica ca EndeavourOS să se transforme în o corvoadă pentru echipa de dezvoltare, căutăm noi membri ai echipei de bază care vor să ne ajute să ușurăm fluxul de lucru în special în dezvoltarea Calamares și dezvoltarea ARM.

Dacă vreți să ne ajutați, dar vă împiedică gândul deoarece credeți că nu aveți cunoștințele necesare, în special pentru Calamares, nici echipa de dezvoltare nu a avut-o când am început. Lasă-ți instinctul să ia decizia pentru voi și împreună putem merge mai departe, de multe ori o pereche de ochi noi și un nou entuziasm pentru proiect pot deschide ochii celorlați și posibilitățile de a merge mai departe.

Dacă doriți să ne ajutați, contactați-ne sau anunțați-vă pe forum.

La urmă, dar cu siguranță nu în ultimul rând

Pentru a încheia această postare pe blog, nu aș putea încheia fără a pune în centrul atenției punctul nostru cel mai puternic…

Viziunea pe care am avut-o de la început pentru a construi o distribuție Linux în jurul vostru, comunitatea, a fost un succes de la început. Într-un timp relativ scurt, ați evoluat de la o comunitate activă și prietenoasă la o lansare activă și puternică și o bază de cunoștințe care se află în centrul distribuției.

În fiecare zi ne țineți uimiți în cât de loial și fără efort ajutați pe oricine are o întrebare sau se confruntă cu o problemă sau ajutați aducând idei sau creând tutoriale fantastice, zi de zi.

Nu numai că ne sprijiniți cu timpul liber, dar suntem uimiți și de grupul vast și loial care ne susține financiar, chiar și în momente dificile ca acestea.

Mulțumesc foarte mult pentru acest cadou prețios care continuă să ofere, fără asta, nu am fi acolo unde suntem acum!

Urmează-ne

8 Likes

Gobble Gobble