Τελειοποιώντας την επερχόμενη έκδοση

Πριν από την κυκλοφορία του μεγάλου net-installer μας τον Δεκέμβριο, σας ενημερώσαμε ότι ο κύκλος εκδόσεών μας το 2020 θα ήταν διμηνιαίος αντί της προηγούμενης μηνιαίας έκδοσης. Αναφορικά με την ανάπτυξη, πολλά έχουν αλλάξει τους τελευταίους δύο μήνες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η βοήθεια των μελών της κοινότητάς μας που εργάζονται ενεργά για τη βελτίωση του ISO και της υποδομής μας έχει αυξηθεί. Υπάρχουν μερικά μεγάλα projects που αναπτύσσονται σε συνεργασία με την κοινότητα, όπως η εκκίνηση GFX, για να επιλέξετε ανάμεσα σε Nvidia, AMD ή κανονική εκκίνηση για το ISO, μεταφράσεις για την εφαρμογή Καλωσορίσματος και την ρύθμιση του καθρέφτη μας. Υπάρχει επίσης ένα εγχειρίδιο “πώς να εγκαταστήσετε το EndeavourOS σε έναν κεντρικό διακομιστή” -manual στα σκαριά.
Προσεχής έκδοση
Αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία δημιουργίας και τελειοποίησης της επόμενης έκδοσης, η οποία θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
Μεταφράσεις για την εφαρμογή Καλωσορίσματος Κρυπτογράφηση Luks στον εγκαταστάτη Calamares Ενημερωμένο branding και θέμα του Calamares
Ξεχωριστό Nvidia ISO, ώστε οι χρήστες με νεώτερη Nvidia GPU να μπορούν να εκκινήσουν το ISO
Τις κανονικές ενημερώσεις του πυρήνα του συστήματος, όπως ο πυρήνας του Linux και οι ενημερώσεις mesa. Ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά χρειάζονται λίγη δουλειά ακόμη, έτσι μπορείτε να περιμένετε την επόμενη έκδοση στα μέσα Μαρτίου.
Ακολουθήστε μας

1 Like