Ερχεται η άνοιξη & έχουμε στα σκαριά μία ανανέωση

Ερχεται η άνοιξη & έχουμε στα σκαριά μία ανανέωση
Original post by Bryanpwo

Ερχεται η άνοιξη & έχουμε στα σκαριά μία ανανέωση
Δεν ξέρω για σας, αλλά όταν σκέφτομαι την άνοιξη, νοιώθω πάντα αυτό το συναρπαστικό συναίσθημα στο στομάχι που αυξάνει την ενέργειά μου. Η άνοιξη είναι στον αέρα και εκτός από τα ελαφριά σημάδια του συναχιού μου που ανακοινώνει την άφιξή της, αυτό το καλό παλιό συναίσθημα αρχίζει να συσσωρεύεται ξανά, έτοιμο να ξεσπάσει ξανά και να με κάνει να βλέπω τα πράγματα με φρέσκα ματιά .
Λοιπόν, μπορώ να σας πω ότι αυτά τα ζωντανά συναισθήματα της άνοιξης στροβιλίζονται επίσης και στην ομάδα και την κοινότητά μας. Ολόκληρη η ομάδα μαζί με τη βοήθεια ορισμένων μελών της κοινότητας είναι απασχολημένα δουλεύοντας πάνω στην επόμενη κυκλοφορία με πολύ κέφι και ενθουσιασμό, ναι, εκείνο το αίσθημα ενθουσιασμού προκαλεί κάτι περισσότερο από την ανάφλεξη ενός σπινθήρα εδώ πέρα…

Τερματικoκεντρικό

Η πρόσφατη κυκλοφορία μας κίνησε την περιέργεια πολλών ανθρώπων για το τι έχουμε να προσφέρουμε και γίναμε παραλήπτες μεγάλου ενθουσιασμού. Όπως με κάθε κυκλοφορία, λάβαμε επίσης πολλές ερωτήσεις και προτάσεις για το πώς πρέπει να βελτιώσουμε τη διανομή, για τις οποίες είμαστε ευγνώμονες.

Υπάρχουν προτάσεις που σίγουρα έχουμε λάβει υπόψη και ορισμένες από αυτές έχουν ήδη εφαρμοστεί, αλλά θα σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτές, όταν έρθει η επόμενη κυκλοφορία, καθώς ορισμένες από αυτές τις υλοποιήσεις βρίσκονται ακόμη σε φάση δοκιμής.

Ο κύριος λόγος για αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου είναι για να τονίσουμε το όραμα που έχουμε και είχαμε πάντα από την αρχή. Το EndeavourOS παρέχει μια βασική και ελάχιστη εγκατάσταση με μια χούφτα εργαλεία για να ξεκινήσετε, οπότε δεν είναι μια out-of-the-box εμπειρία. Πρόκειται για το ταξίδι και όχι για τον προορισμό, δείτε το κυριολεκτικά ως την αρχή μιας νέας προσπάθειας με τη δυνατότητα να μάθετε πώς λειτουργεί το Linux ενώ πραγματοποιείτε αυτό το ταξίδι.

Όταν κάνετε αυτό το άλμα στα βαθιά νερά ή ξεκινήσετε τη διαστημική σας πεζοπορία, σίγουρα δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πνιγείτε, ή να περιπλανιέστε επιπλέοντας στο διάστημα για τη δική μας διασκέδαση. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε γραμμές βοήθειας όπως το wiki μας και ακόμη πιο σημαντικό την ζεστή και φιλική κοινότητά μας στο φόρουμ μας, το Telegram ή το Reddit. Μην διστάσετε να τους ζητήσετε βοήθεια, κανείς δεν θα σας κάψει και καμία ερώτηση δεν θεωρείται ανόητη. Η εξαιρετική κοινότητά μας είναι η ζωντανή σας βάση γνώσης και πάνω απ 'όλα, το δίχτυ ασφαλείας σας, ενώ ανακαλύπτετε τις άπειρες δυνατότητες που προσφέρει μια διανομή με βάση το Arch.

Τριπλή ανανέωση

Οπως ξεκίνησα αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, η άνοιξη είναι στον αέρα και γνωρίζετε ήδη ότι εργαζόμαστε για να ανανεώσουμε το ISO μας, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που θα ανανεωθεί.

Σχετικά με τα όσα έγραψα στην τελευταία παράγραφο, ο ιστότοπος πρόκειται επίσης να ανανεωθεί ίσως και με ένα πιθανό λίφτινγκ για να κάνει τη φιλοσοφία μας πιο ξεκάθαρη και το wiki μας θα λάβει μια σημαντική ενημέρωση.

Η άνοιξη έρχεται και εργαζόμαστε σκληρά για να ενισχύσουμε αυτή τη συναρπαστική ενέργεια στην κοινότητα και παραπέρα…

Ακολουθήστε μας

7 Likes