Să răzbim furtuna împreună


Postat pe 18 MARTIE 2020 De Bryanpwo https://endeavouros.com/news/lets-ride-the-storm-together/

Lumea este întoarsă cu susul în jos în acest moment și această situație ne confruntă pe toți cu cele mai profunde temeri și neliniști.

Știu la ce vă gândiți acum, după ce ați citit linia mea de deschidere, de ce lovesc într-o ușă atât de evident deschisă? Desigur, știu că sunteți la curent cu situația din lume și nu încerc să vă aduc mai adânc în lumea tristeței și a tenebrelor. Nu, scopul acestei postări este chiar dimpotrivă.

Hei, am o viață în lumea reală

Internetul este împletit cu viața noastră de ceva vreme și, pe lângă funcțiile esențiale pe care ni le oferă el, îl folosim intens și în timpul nostru liber.

Chiar dacă ne place să vizităm locurile noastre preferate online, am dezvoltat, de asemenea, o relație dragoste-ură cu ele. De fapt, internetul are o reputație descurajantă și aproape de temut în ceea ce privește postarea pe rețele sociale și forumuri.

De obicei, cei mai mulți dintre noi putem trece peste un comportament urât sau aproape toxic pentru că, hei, am o viață în lumea reală, așa că zâmbesc! Din păcate, un astfel de raționament nu mai e de ajuns în aceste zile.

Datorită restricțiilor și măsurilor, majoritatea dintre noi trebuie să trăim după timpuri, prezența noastră online a devenit foarte vitală în interacțiunea noastră socială.

Dezinfectează internetul

Ne confruntăm cu mama provocărilor la nivel mondial, prin limitarea contactului fizic social. Aceasta este o încercare grea pe care trebuie să o îndurăm, dar în loc să ne concentrăm pe dezavantaj, de ce să nu căutăm oportunitatea de a profita la maxim de această situație?

Serviciile de flux continuu de multimedia sunt un înlocuitor pentru a merge la cinematograf deocamdată, așa că de ce să nu faceți locul preferat frecventat online să înlocuiască pub-ul sau cafeneaua locală?

Cred că, tratând acele locuri cu același respect și simpatie pe care le oferiți barului sau cafenelei preferate, veți descoperi că internetul nu este deloc toxic.

Să profităm de această ocazie și să dezintoxicăm internetul unde puteți, cu siguranță cu toții avem nevoie de râs și de distracție în momente ca acesta. Nu mă înțelegeți greșit, nu îmi propun să vopsesc toate comentariile și mesajele dvs. cu unicorni, curcubeu și spiriduși multicolori . (Dar nu face rău nimănui dacă faceți asta din când în când …)

Așa că, atunci când ați terminat munca, citiți titlurile de știri și când ați cercetat suficient de mult internetul despre Coronavirus, accesați locația online preferată și relaxați-vă o perioadă și țineți mereu în spatele minții că suntem toți în aceeași barcă.

În acest fel putem lupta împotriva circumstanțelor, ce Coronavirus provoacă, ca un front solid împreună.

În acest moment nu putem învinge virusul, dar ne putem înfrunta bunăstarea mentală dezintoxicând internetul împreună.

Ramâneți în siguranță și sănătoși și să răzbim împreună cu această furtună!

Urmează-ne

2 Likes