Rafinarea viitoarei versiuni

Postat pe 28 februarie 2020 de Bryanpwo https://endeavouros.com/news/refining-the-upcoming-release/

Înainte de lansarea versiunii noastre cea mai mare de instalare online din decembrie, v-am informat că ciclul nostru de lansare în 2020 va fi bimensual în loc de versiunea anterioară lunară.

În sensul dezvoltării, multe s-au schimbat în ultimele două luni. Suntem încântați să anunțăm că ajutorul membrilor comunității noastre care lucrează activ pentru îmbunătățirea ISO și a infrastructurii noastre a crescut.

Există câteva proiecte grozave pe care le dezvoltăm în colaborare cu comunitatea, cum ar fi GFX boot, pentru a alege între o placă grafică Nvidia, AMD sau o rulare obișnuită pentru ISO, traduceri pentru aplicația noastră de bun venit și configurarea punctului nostru de descărcare. Există, de asemenea, „Cum să configurați EndeavourOS pe un server de acasă” - manual în procesul de elaborare.

Lansare viitoare

În acest moment suntem în procesul de a crea și perfecționa următoarea noastră versiune, care va conține următoarele caracteristici:

Traduceri pentru aplicația Welcome

Criptare Luks în Calamares

Imagine de marcă actualizată și temă pentru Calamares

Un ISO Nvidia separat, astfel încât utilizatorii cu o placă grafică Nvidia mai nouă să poată porni ISO-ul.

Actualizări ale sistemului de bază, cum ar fi actualizările de nucleu Linux și Mesa

Unele dintre aceste funcții au nevoie de mici ajustări, așa că vă puteți aștepta la următoarea lansare la jumătatea lunii martie.

Urmează-ne

3 Likes