Pregătiți-vă pentru nivelul următor

Postarea originală facută de BryanPwo la : https://endeavouros.com/news/get-ready-for-the-next-level/
space-shuttle-endeavour-demated-1

Prima noastră parte a misiunii a avut un mare succes, lansând un distro având un website și un forum pentru a atrage și adăposti comunitatea.

După cum știți deja, după lansare, ne-am întors imediat la masa de proiectare pentru a dezvolta următoarea parte a misiunii și acum a sosit momentul să vă dezvăluim care va fi următorul nostru pas.

Instalatorul on-line
Încă din momentul în care a fost lansat actualul nostru instalator, știați că vom lansa instalatorul on-line undeva în viitorul apropiat.

Pentru a vă reaminti, va fi instalatorul Calamares cu opțiunea de a alege opțiunea off-line care va instala mediul de desktop Xfce cu care v-ați obișnuit sau instalatorul on-line în care veți puteți alege unul dintre mai multe medii desktop pe care să le instalați pe sistemul vostru.

Xfce ca mediu desktop emblematic
Cu programul de instalare on-line vom oferi mai multe medii desktop, dar Xfce va rămâne cel mai important DE al nostru și va primi cea mai mare atenție în dezvoltare, celelalte DE vor fi oferite ca fiind cât mai aproape de un DE fără modificări.

În prezent testăm mai multe versiuni ale instalatorului on-line, fiecare versiune îmbunătățindu-se și prinde din ce în ce mai mult o formă.

Vă puteți aștepta la o dată de lansare pentru instalatorul on-line foarte curând.

Discovery
Comunitatea este cunoscută pentru că se ajută reciproc prietenește pentru a rezolva problemele sau pentru a oferi doar sfaturi despre pachete și aplicații.

În plus față de acest ajutor, vom publica o revistă o dată pe trimestru pentru a explica fundamentele comenzilor Arch pentru a oferi o mai bună înțelegere a comenzilor ce tastați și ordonați sistemului să execute.

De asemenea, va evidenția fiecare problemă, câteva pachete și aplicații atât de la repertoriul Arch, cât și de la AUR, asta vă pot face experiența mai plăcută sau o descoperire distractivă.

În conformitate cu numele acestui distro, revista va fi numită Discovery. Încă un alt nume preluat de la una din corăbiile lui James Cook și mai recent în concordanță cu numele flotei navei spațiale.

Discovery va fi lansat pe 1 noiembrie 2019.

Donații

open-collective-1

Această întrebare a apărut în mod regulat pe forum, cum ramâne cu un canal de donații adecvat?

Ei bine, în iulie am deschis un cont (colectiv) pe Open Collective și am solicitat o gazdă fiscală care să se ocupe de donații, cheltuieli și impozite.

Am ales acest format pentru a menține proiectul funcțional și viabil. După cum știți, când Antergos și-a încheiat cursa, nu am putut prelua ștafeta și să mergem mai departe. Motivul pentru care dezvoltatorii Antergos au ales să încheie proiectul a fost mai mult decât întemeiat și s-ar putea întâmpla unuia sau tuturor celor din echipa actuală. Dacă noi sau unul dintre noi decidem să urmăm un alt vis în viitor, nu trebuie să fie și sfârșitul proiectului EndeavourOS.

Ieri, la sfârșitul după-amiezii, am primit știrea că Open Collective Europe ASBL a aprobat cererea noastră de a ne gestiona donațiile, astfel încât de acum încolo puteți contribui cu o donație prin pagina noastră Open Collective.

Oferim două modele de donații:

Contribuabil: pentru o singură donație pentru o sumă la alegere, începând cu 5 EURO.
Sponsor: pentru o donație lunară de la 5 EURO sau mai mult.
Suntem recunoscători pentru orice sumă pe care o vă puteți permite, ne menține proiectul funcțional. Pentru informații suplimentare, puteți vizita pagina noastră de donație.

Sper că sunteți la fel de încântați de știrile noastre precum și noi suntem, iar de la noi din cadrul misiunii de control, sperăm că vă veți alătura curând numărătorii inverse …

1 Like