Pagina Github EndeavourOS actualizată

Postarea originală facută de BryanPwo la https://endeavouros.com/news/endeavouros-github-page-info-updated/
Vrem să mulțumim tuturor celor care și-au exprimat sprijinul pentru anunțul nostru anterior, sprijinul dvs. este ceea ce ne menține.

Am avut un răspuns la solicitarea noastră de ajutor suplimentar în departamentul ISO și, în plus, Joe a actualizat pagina noastră Github cu un text care clarifică ce am făcut și care sunt obiectivele noastre de viitor. Deci, dacă sunteți interesat să ne ajutați, puteți citi informațiile pentru a vedea dacă proiectul nostru satisface cunoștințele dvs. și / sau provocarea dvs. personală.

S-ar putea să credeți că, ajutându-ne, rezultă că sunteți un membru deplin al echipei, cu toate responsabilitățile care îi revin, dar nu este cazul. Sunteți bineveniți să ne ajutați ocazional, așa că dacă ați citit pagina Github și doriți să contribuiți la o idee sau îmbunătățire, vă rugăm să faceți acest lucru. În acest caz, ne puteți ajuta atunci când vă convine.

În acest moment cercetăm posibilitățile de a lansa instalatorul on-line ca versiune beta (ceea ce a fost întotdeauna cazul, apropo) cu forța de muncă disponibilă pe care o avem în acest moment.

Pentru a vă oferi o imagine mai detaliată a stării noastre recente:

Joe este legat de munca sa până în ianuarie, așa că, prin urmare, el are timp limitat să investească în proiect, Fernando se îndreaptă de asemenea către un program aglomerat în următoarele luni.

Toți cei din echipă au sarcina principală, nu este o ierarhie strictă, dar fiecare avem grijă de distro cu punctele noastre forte personale.

Fernando - Dezvoltare ISO (lucrare fundație) și implementare Calamares.

Joe - Dezvoltare ISO (fundație post-verificare) Calamares și temă DE.

Manuel –Dezvoltator implementări pentru EOS, curățarea scripturilor de instalare și post-verificări generale.

Bryan - Site-uri și întreținător de server, manager de comunitate și coordonator general.

După cum puteți vedea din sarcinile noastre, departamentul care este sub presiune în acest moment este cel de dezvoltarea ISO. Ca soluție, am început un curs Python (unul plătit) în acest weekend pentru a mă implica mai mult în ajutorarea lui Joe și Fernando. Acest lucru va dura ceva timp până când voi putea fi contribui în dezvoltare.

După cum vedeți, EndeavourOS este încă foarte viu și nu intenționăm să renunțăm. De fapt, în viitorul apropiat, există câteva lucruri care se vor materializa într-un web site complet tradus în franceză, spaniolă, rusă, germană, poloneză și română, cu un link către secțiunea lor dedicată din forum.

Puteți vizita pagina Github aici.

Urmează-ne