Onze ISO-vernieuwing komt eraan

65dfeedcb119f51fbf604e7b5a1b1e9f528539c6_2_690x388

Het is al een paar maanden geleden dat we onze ISO-NEXT release hebben uitgebracht en we zijn ons volledig bewust van de bugs die erin naar boven zijn gekomen en die in de loop der tijd grote obstakels zijn geworden.

Zoals we eerder hebben uitgelegd, heeft de ISO tussen april en augustus een complete revisie ondergaan en na de release heeft de gemeenschap ons zeer waardevolle feedback gegeven door bugrapporten in te dienen.

Joe en Manuel, samen met veel hulp van onze gemeenschapsleden en de Calamares dev gemeenschap, begonnen met het verbeteren van de ISO en met elke verbetering kwam er een ander probleem naar boven.

Onder deze verbeteringen zijn Nvidia afhandeling, Grub en vele andere verbeteringen die we zullen onthullen in de release aankondiging.

Voor degenen die ons een kans willen geven en de huidige ISO werkt niet op hun hardware, de volgende release is bijna klaar om gelanceerd te worden.

Ook al werken we erg hard om de ISO werkend te krijgen voor de meeste systemen, je moet begrijpen dat EndeavourOS een werk van liefde is en helaas hebben we niet de mogelijkheid om onze ISO’s te testen op elke werkende hardware in de wereld. Dus raak niet al te boos op ons als onze ISO, oud of nieuw, niet werkt met uw systeem, we doen wat we kunnen.

Liefs,

Het EndeavourOS team.

Oorspronkelijk gepubliceerd door @Bryanpwo hier:

Vrij vertaald door @darknetmatrix

1 Like

goeh gedaan :+1: