Olemme vaikuttuneita ja hämmästyneitä avustanne ja uskollisuudestanne

Käännös tekstistä: https://forum.endeavouros.com/t/we-are-astonished-by-your-generosity-and-loyalty

EndeavousOS on ollut olemassa lähes kaksi vuotta, joten olemme varsin nuori jakelu joka vieläkin tutkii ja löytää uusia suuntia matkallaan. Kun aloimme matkamme Antegosin viimeisinä päivinä 2019, takaraivossani edelleen kummitteli epäilyksiä.

Pystymmekö rakentamaan ja ylläpitämään jakelun, ja tavoitammeko uusia käyttäjiä? Kellään meistä ei ollut kokemusta jakelun luomisesta, ja jo alusta alkaen olemassa oleva yhteisö vilkuili olkaimme yli, mikä ei helpottanut eikä saanut epäilyksiä haihtumaan.

Kun saimme ulos ensimmäisen julkaisun, epäilyksen tunteet katosivat ja välittömästi vaihtuivat hämmästykseen ja vaikutuimme. Tuo häikäisevä ja yllättävä tunne ei itse asiassa ole ikinä hävinnyt.

Yhteisön voima

Alusta lähtien rakensimme jakelun teidän, yhteisön, ympärille. Ja suoraan sanoen, juuri tämä aiheutti minulle mainittuja epäilyksen tunteita. Tuolloin alkuaikoina en jakanut näitä tunteita edes tiimille. Ajattelin, että jos saamme 50 käyttäjää mukaan aluksi ja saamme pidettyä heidät mukana koko vuoden, olemme tehneet hyvää työtä.

Päinvastainen tapahtui, ja olemme vieläkin yllättyneitä tuesta ja avusta minkä kohtasimme ja edelleen kohtaamme. Ette vain seuranneet meitä, vaan olitte jo alusta alkaen erittäin avuliaita foorumilla, Telegramissa, Twitterissä, Mastodonissa, ja myöhemmin Redditissä.

Juuri teidän yhteisöllisyytenne ja avuliaisuutenne houkuttaa ja koukuttaa uusia käyttäjiä. Lisäksi teidän ansiostanne EndeavourOS voi tarjota ARM-version, ja pian tulee ISO:n mukana kaksi uutta yhteisövetoista julkaisua.

Ettekä vain edellä mainituissa ole osoittaneet tukeanne ja luottamustanne, vaan olette lahjoittaneet anteliaasti varoja kehitykseen. Joka viikko saamme ainakin yhden uuden lahjoittajan Open Collective -tilillemme. Lahjoittajien määrä ylittää odotuksemme joka ainoa kerta. Te teitte mahdolliseksi sen, että voimme maksaa toimialueen, palvelimen, ohjelmiston, sekä huomioida projektille tärkeän Arch Linuxin lahjoittamalle sille. Lisäksi hiljattain teimme kaksi laitepuolen hankintaa.

On varmaan jo täysin selvää teille, että ylititte odotuksemme kaikkin tavoin. Enkä välitä vaikka jo väsyisitte kiitoksiimme, sillä mielestäni emme halua rajoittaa kiitollisuuden osoittamista teille.

Rakas EndeavourOS:n yhteisö, olette aina olleet ja tulette aina olemaan tämän projektin sykkivä sydän. Valtavasti kiitoksia teille lahjoittamastanne ajasta, rahasta, rakkaudesta ja ennen kaikkea luottamuksesta projektia kohtaan. Ilman edellä mainittuja arvokkaita tukijalkoja EndeavourOS:n ei olisi mahdollista jatkaa jännittävää matkaansa.

Olette todellakin loistava esimerkki siitä, mitä yhteisö voi saada aikaan!

7 Likes