Nouă zile de la lansare

Ieri, un prieten de-al meu mi-a trimis un mesaj pentru a ma felicita pentru munca pe care am făcut-o în ultimele sase săptămâni. La început, am vrut să-l corectez, dar apoi am realizat despre ce era vorba. În mintea mea, e ca și cum am lucrat la acest proiect luni întregi, cel puțin așa se simte din cauza ritmului în care lucrăm. Două versiuni beta, un website funcțional / forum și atenție mediatică. Drumul a fost foarte greu pentru noi până acum, dar l-am făcut cu plăcere.

Data lansării se apropie foarte rapid și, deși cea mai recentă versiune beta nu a fost deloc perfectă, unii dintre voi o folosiți zilnic deja. Vom lansa următoarea versiune Beta în următoarele zile. Suntem foarte entuziasmați de această versiune, deoarece va fi mai lustruita și ne-am ocupat de eliminarea unor erori majore, deși încă lucrăm din greu pentru a repara alte erori și a adăuga noi caracteristici pentru a îmbunătăți experiența unui produs bine finisat.

Am afirmat deja că, în nouă zile de acum, EndeavourOS va fi lansat numai cu un ghid de instalare off-line. Eliberarea versiunii cu ghid de instalare on-line va fi cel mai probabil spre sfârșitul verii sau la începutul toamnei. Avem nevoie de timp și, de asemenea, de ajutor pentru a face să funcționeze totul corect, iar celălalt motiv este că aici în Europa perioada de vară a început deja și unii dintre noi membrii echipei se duc în vacanța de vară. Dacă doriți să studiați și să vă oferiți ajutorul la programarea codului sursă al ghidului de instalare on-line, puteți să o faceți pe https://github.com/endeavouros-team.

Pentru a va satisface curiozitatea, va oferim șansa sa trageți cu ochiul la cum va arăta viitoarea lansare.

2 Likes

O traducere buna.
Cred ca va fi un efort destul de mare de tradus in limba romana comunicatele oficiale. Se justifica oare efortul? Audienta pare a fi destul de mica si in plus, romanii sunt obisnuiti sa nu aiba continut in romana. Daca mai iei in calcul si audienta tipica caruia se adreseaza un sistem de operare bazat pe Arch, cred ca cel putin subgrupul roman e format preponderent din vorbitori de limba engleza. La fel spunea cineva din subgrupul de utilizatori olandezi pe telegram ca nu se justifica pentru belgieni si olandezi un subforum, ca oricum stiu engleza.

Mulțumesc frumos!
Nu am pornit la drum calculând dacă merită efortul.
Am ajuns aici după mulți ani de schimbat multe versiuni de Linux.
Antergos m a determinat să "stagnez"în cel mai elegant mod posibil.
Încă din momentul când Antergos și-a anunțat retragerea, m am decis să dau ceva înapoi. Asta e felul meu de a da înapoi ceva, de a contribui.
Îmi place principiul “Build it, and they will come!”.
Ghidul de instalare Cnchi in română avea lacune, sper să contribui acolo și să dau/dăm o formă elegantă acestui nou sistem de operare.
Să auzim de bine!