Noua versiune beta este disponibilă


15 iulie este foarte aproape, dar chiar înainte de lansarea versiunii stabile vă prezentăm lansarea noii versiuni beta.
Problemele anterioare pe care le-am avut cu terminalul transparent și ghidul de instalare care se instalează accidental pe sistemul deja instalat sunt abordate în această versiune.
De asemenea, Joe și Fernando au lucrat foarte mult la teme, dar în ultimul moment în mediul live, imaginea de fundal nu este afișată complet. Suntem conștienți de acest lucru și îl vom rezolva, dar în sistemul instalat imaginea de fundal se vede corect, astfel încât această problemă apare numai în mediul live.
De asemenea, ne-am curățat repo-ul, deoarece ultima versiune beta a avut o mulțime de vechi pachete Antergos pe care nu le folosim. Pentru utilizatorii Nvidia avem o veste bună, ghidul de instalare Nvidia-installer s-a adăugat iar în repo, dar am exclus pachetul Nvidia 340xx, deoarece acesta este abandonat oficial. Pentru utilizatorii cu plăci grafice Nvidia modele mai vechi vechi, vă recomandăm să folosiți driver-ul Nouveau.
Sperăm că vă veți bucura de această versiune la fel de mult ca și de cea precedentă și că feedback-ul vostru este mai mult decât binevenit.
Versiunea Beta este disponibilă pe pagina noastră de descărcare.

1 Like