No sound after update

>>> alsa-card-profiles 1:0.3.42-1 -> 1:0.3.42-2
appstream 0.15.0-1 -> 0.15.1-1
appstream-qt 0.15.0-1 -> 0.15.1-1
argon2 20190702-3 -> 20190702-4
chromaprint 1.5.0-3 -> 1.5.1-1
cryfs 0.11.0-2 -> 0.11.1-1
deadbeef-git r10675.e7e6e6f37-1 -> r10683.c6e656f04-1
double-conversion 3.1.6-1 -> 3.1.7-1
eos-bash-shared 1.10.24-1 -> 1.10.25-1
eos-translations 1.1.54-1 -> 1.1.57-1
flameshot-git r1596.ca70be77-1 -> r1598.96071020-1
>>> gst-plugin-pipewire 1:0.3.42-1 -> 1:0.3.42-2
imagemagick 7.1.0.18-1 -> 7.1.0.19-1
iputils 20210722-1 -> 20211215-1
krita 4.4.8-5 -> 5.0.0-1
libarchive 3.5.2-1 -> 3.5.2-2
libmicrohttpd 0.9.73-1 -> 0.9.74-1
libphonenumber 8.12.39-2 -> 8.12.39-3
libxmlb 0.3.5-1 -> 0.3.6-1
linux 5.15.10.arch1-1 -> 5.15.11.arch2-1
linux-headers 5.15.10.arch1-1 -> 5.15.11.arch2-1
linux-zen 5.15.10.zen1-1 -> 5.15.11.zen1-1
linux-zen-headers 5.15.10.zen1-1 -> 5.15.11.zen1-1
mariadb 10.6.5-1 -> 10.6.5-2
mariadb-clients 10.6.5-1 -> 10.6.5-2
mariadb-libs 10.6.5-1 -> 10.6.5-2
mypy 0.920-1 -> 0.930-1
osinfo-db 20211013-1 -> 20211216-1
perl-http-message 6.33-1 -> 6.34-1
>>> pipewire 1:0.3.42-1 -> 1:0.3.42-2
>>> pipewire-pulse 1:0.3.42-1 -> 1:0.3.42-2
plasma-wayland-session 5.23.4-1 -> 5.23.4-2
plasma-workspace 5.23.4-1 -> 5.23.4-2
protobuf 3.17.3-3 -> 3.19.1-1
python-protobuf 3.17.3-3 -> 3.19.1-1
qemu 6.2.0-1 -> 6.2.0-2
qpdf 10.4.0-1 -> 10.5.0-1
r8168 8.049.02-44 -> 8.049.02-45
simple-scan 40.6-1 -> 40.7-1
vlc 3.0.16-4 -> 3.0.16-5
dk 1.2-1 -> 1.4-1

Have rolled back to 8pm yesterday and sound is working again (tried downgrading pipewire packages & alsa-card-profiles, no go). Going to selectively update in a bit.

Same on the LTS kernel?

1 Like

There was new kernel and pipewire updates again maybe it fix?

1 Like

Probably! I hate when that happens. All working again.

I hate it when a new kernel comes out! It either goes good …or it goes really bad! :laughing:

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.