Lansarea din octombrie e aici

Postarea originală facută de BryanPwo la :https://endeavouros.com/news/the-october-release-has-arrived/


Începând de astăzi, puteți descărca cea mai recentă versiune ISO cu un program de instalare off-line actualizat.

ISO-ul conține:

Nucleul Linux 5.3.6
Mesa 19.2.1-1
Systemd 243.51-1
Firefox 69.0.3-1 (Quantum)
Lansatorul actualizat de bun venit EndeavourOS atât în mediul live, cât și pe sistemul instalat. Pe lângă faptul că este un meniu ce doar cu un singur clic oferă un glosar pentru comenzile de bază ale sistemului și configurarea hardware-ului, acesta oferă, de asemenea, instalarea UFW (firewall), LibreOffice, Chromium și managerul Bluetooth pentru Xfce.
De asemenea, am avut grijă să remediem câteva erori:

Am eliminat pachetul xf86-video-nouveau și folosim în schimb modul de setare a driverului video din kernel-ul Linux. În acest moment, este cea mai bună opțiune de a permite pornirea ISO pe sistemele ce au plăci grafice Nvidia, inclusiv versiunile cele mai noi.
Datorită kernel actualizat și a pachetelor Mesa, problema cu noile plăci grafice AMD care nu rulează ISO-ul sau care afișează ecrane pâlpâitoare cu distorsiuni a fost rezolvată.
Instalatorul Calamares nu mai caută actualizări, deoarece aceasta a încetinit procesul de instalare pentru mulți utilizatori. În schimb, oferim acest serviciu în meniul de bun venit după instalare.
O curățenie generală
Ca o reamintire pentru utilizatorii de carduri Nvidia, nvidia-installer nostru este instalat în mod implicit după instalare. Trebuie doar să urmați wiki-ul nostru pentru instrucțiuni, linkul este oferit în meniul nostru de bun venit.

Există încă câteva erori în curs de soluționare pentru instalatorul Calamares, așa că vă sfătuim să aruncați o privire la:

în timp ce descărcați ISO-ul.

Pentru persoanele care folosesc deja EndeavourOS, nu trebuie să instaleze această versiune, atunci când actualizați în mod regulat sistemul dvs., sunteți deja la ultima versiune.

Puteți descărca ISO-ul aici.https://endeavouros.com/download/

O notă pentru utilizatorii noștri ce aleg să descarcarea prin torrent, link-ul pentru acel torrent descarcă numai ISO-ul, pentru fișierul sig și md5sum va trebui să îl descărcați direct din Github. Vă rugăm să folosiți descărcarea prin torrent, astfel încât pagina Github nu va fi așa de solicitată.

2 Likes