La ce să ne așteptăm de la EndeavourOS ARM?

Postat pe 14 septembrie 2020 de Bryanpwo https://endeavouros.com/news/what-to-expect-on-endeavouros-arm/

Pe 19 septembrie vom lansa cea mai nouă adăugare la proiectul nostru, EndeavourOS ARM.

Pentru a clarifica lucrurile, produsul pe care îl vom lansa nu va fi un instalator ARM finisat, trebuie să îl șlefuiți nițel pentru a-l instala și rula pe dispozitivul dvs. ARM.

Nu vă faceți griji, vă vom oferi un proces de instalare facil pe componentele hardware care ne-au fost disponibile pentru testare în timpul dezvoltării și vă vom oferi câteva manuale ușor de înțeles pentru o selecție de dispozitive ARM populare care nu au fost disponibile în timpul dezvoltării, ca să fie mai ușor.

În teorie, EndeavourOS ARM funcționează pe orice dispozitiv ARM acceptat de către Archlinux ARM, atâta timp cât dispozitivul are suficientă putere pentru a rula un mediu desktop.

De asemenea, vă vom oferi un manual pentru utilizare ca server fără interfață grafică.

Procesul de instalare vă va oferi să instalați opțiunea dorită de mediu desktop în timpul procesului, la fel ca instalarea noastră obișnuită. Cu toate acestea, obiectivul principal al acestei lansări viitoare este performanța și ne ajutați să testăm scriptul pe dispozitivele ARM care nu au fost disponibile în timpul dezvoltării, astfel încât să îl puteți vedea ca pe o invitație deschisă care să ne ajute să consolidăm proiectul. Mai multe informații despre aceasta vor urma la anunțul lansării.

Actualizare ISO obișnuită

Sâmbătă, vom lansa nu numai ARM, dar vom lansa și versiunea noastră de ISO obișnuită actualizată. Printre caracteristicile acestei versiuni se numără noul archiso, kernel 5.8, eroarea serverului de chei criptografice rezolvată și un instalator Nvidia actualizat.

Doar urmăriți site-ul nostru web și canalele de socializare în această săptămână, deoarece vor urma mai multe informații.

Urmează-ne!

4 Likes

Thank you @Anticupidon , I appreciate your efforts on this.

Pudge

1 Like

Thank you so much, you are most welcome!

2 Likes