Kurulum %100 oldu. Sonra ‘hatalı betik’ uyarısı ve ‘kurulum tamamlanamadı’ uyarısı vererek kurulumu kapattı.
(translated from Turkish)
The installation was 100%. Then it closed the installation with an ‘incorrect script’ warning and a ‘installation could not be completed’ warning.
Can you please confirm that you are installing from the latest ISO release?
Lütfen en son ISO sürümünden yükleme yaptığınızı doğrulayabilir misiniz?
Evet en son sürüm kurulumu yaptım
Yes I installed the latest version
Try again, and please share the installation log.
Burada oluşan linki paylaşın.
While you are still on the ISO Live Session, logs are stored inside
livusers
home:
Siz hala ISO Canlı Oturumundayken, günlüklerlivusers
evinin içinde saklanır:/home/liveuser/endeavour-install.log
You can open with text editor or from file browser, or send via tools (needs internet connection):
Metin editörü veya dosya tarayıcısı ile açabilir veya araçlar aracılığıyla gönderebilirsiniz (internet bağlantısı gerekir):cat ~/endeavour-install.log | eos-sendlog
Share the link that generates here.
Burada oluşan bağlantıyı paylaşın.
From:
Kimden:
https://discovery.endeavouros.com/forum-log-tool-options/how-to-include-systemlogs-in-your-post/2021/03/
Günlüklerin adresini kaydetmemişim. Sonra i3wm kurdum. Yarıda kurulum kapandı. Tekrar başlattım ve disk biçimlendirme yapmadan kurdum. Bu şekilde tamamlandı. Şimdilik problem yok. Ama KDE masaüstü kuramadım.
Ok, it sounds like you have a working solution for now If you’d like to give KDE Plasma another go at some point and it gives you this trouble again when installing, keep the installation log in mind when reaching out for help.
Tamam, şimdilik çalışan bir çözümünüz var gibi görünüyor Bir noktada KDE Plasma’yı bir kez daha denemek isterseniz ve kurulum sırasında size bu sorunu tekrar yaşatırsa, yardım için ulaşırken kurulum günlüğünü aklınızda bulundurun.