În pregătire pentru a intra în 2020

Postarea originală facută de BryanPwo la https://endeavouros.com/news/in-preparation-to-enter-2020/

Este decembrie și asta înseamnă că anul 2019 se apropie de sfârșit. Pentru noi, 2019 a fost un an remarcabil, nici în cele mai îndrăznețe visuri ale noastre niciunul dintre noi visase că vom fi în această poziție.

Drumul a fost și este încă pietros, niciunul dintre noi nu a avut experiență anterioară în dezvoltarea și întreținerea unei distro, așa că atunci când proiectul Antergos s-a încheiat, ne-am îndreptat adânc ca patru începători în Oceanul Linux și, în ciuda provocărilor, încă nu regretăm acest lucru decizie.

Scopul acestei postări este de a vă oferi informații despre ceea ce intenționăm să aducem la EndeavourOS. Aceasta înseamnă că nu toate planurile vor fi realizate ca o caracteristică perfect executată în 2020, pentru unele dintre planuri este doar realizarea lucrărilor de bază.

Este, de asemenea, o mărturie că proiectul este în continuare viu și în dezvoltare.

Înainte de a continua să vă dezvălui ce se întâmplă, vreau să clarific un lucru.

Nu suntem succesorul Antergos

EndeavourOS s-a abătut de la Antergos, iar membrii comunității care ne-au urmat de la Antergos au fost membrii care au rulat Antergos într-un mod aproape complet asemănător cu Archlinux, iar unii dintre ei chiar au dat soluții pentru a evita erorile care afectau Antergos în ultimele luni de existență.

EndeavourOS a fost creat ținând seama de acești membri ai comunității, nu am creat niciodată aceasts distro pentru a fi succesorul Antergos, prin urmare această distro nu vizează utilizatorii începători Linux sau persoanele care caută să ruleze o alternativă Arch șmecheră . Vizăm utilizatorii Linux care doresc o tranziție lină în Archlinux și cărora le place să-și pună mâinile la treabă de dragul distracției și nu pentru că sunt utilizatori avansați.

Dacă sunteți în căutarea adevăratului succesor Antergos, vă recomandăm RebornOS.

Website

Site-ul va primi o versiune tradusă în mai multe limbi, cu un link către zona de limbă desemnată de pe forum. Limbile care vor primi deocamdată un site web desemnat sunt: franceză, poloneză, româna, spaniolă, rusă și germană.

Dacă doriți să ne ajutați la traducerea în limba dvs., vă rugăm să mă contactați prin intermediul formularului de contact al site-ului nostru web sau trimiteți-mi un PM pe forum. (Avem nevoie de traducători spanioli și portughezi, deoarece unii dintre acești traducători au părăsit proiectul.)

Discovery

De curând am lansat revista Discovery în care vă informez despre noutățile, spoturile și articolele recente. Moses Narrow s-a alăturat în urmă cu două săptămâni ca scriitor pentru a ajuta la alimentarea revistei Discovery cu articole.

Pentru 2020, Discovery va include, de asemenea, vlog-uri pentru a îmbunătăți unele dintre articole și va conține și videoclipuri cu instrucțiuni.

Dacă doriți să vă alăturați echipei Discovery, vă rugăm să mă contactați prin formularul de contact sau să-mi trimiteți un PM pe forum.

Versiune bimestrială

Managementul timpului este în continuare o problemă în echipă, pentru a menține distro rulând în continuare fără a ne pierde mințile și a provoca haos în viața noastră de zi cu zi, am decis să lansăm o versiune bimestrială, în loc de actuala versiunea lunară.

EndeavourOS-welcome ca o caracteristică cheie

eos-welcome
Manuel a creat eos-welcome și, în urma acestuia, eos-update-notifier, două aplicații ușoare care pot rula pe orice DE și din moment ce sunt dezvoltate de noi, suntem mai capabili să reacționăm la apariţia ultimelor noutăţi și actualizari care au putea determina ca aplicațiile să nu ruleze corect.

Ambele aplicații au fost lansate recent și au făcut deja salturi uriașe în dezvoltare. S-ar putea să nu vi se pară o surpriză faptul că eos-Welcome va fi caracteristica noastră cheie, cu siguranță, atunci când va fi lansat instalatorul online, acesta va juca un rol vital în mediul live, cât și în sistemul instalat recent instalat.

Instalatorul online

Da, nu pot scrie o postare despre planurile noastre de viitor fără să includ subiectul cel mai tare de la lansare. Un lucru despre care am aflat recent, instalatorul online este un subiect care stârnește emoțiile, atât în sânul comunității, cât și în afara ei.

Folosim programul de instalare Calamares pentru a vă permite să alegeți între programul offline sau online.

net-installer

În momentul de față, am făcut multe progrese la instalatorul online, dar mai avem multe lucruri de rezolvat, prin urmare, încă nu vă putem oferi o dată exactă pentru lansarea unei versiuni Alpha sau Beta.

Alte obiective

Ți-am oferit principalele caracteristici la care te poți aștepta de la noi în viitorul apropiat, alte funcții mai departe în linie sunt: detecția de componente hardware, parola Wi-fi ce va fi memorată după instalare și alte funcții.

Învățând la locul de muncă

Știm că EndeavourOS este neșlefuit pe la muchii. și, după cum vedeți, lucrăm cu mult entuziasm și pasiune pentru a cizela aceste muchii.

Mulțumită colegilor mei fondatori ai EndeavourOS, această comunitate excelentă are un sistem de operare pe care se poate baza și indiferent ce ar putea spune alții despre situația actuală a distro-ului nostru, pentru băieții care învață la locul de muncă, ați creat un produs care să fiți mândri.

Lansare din decembrie

Cu câteva zile în urmă, am lansat un comunicat provizoriu, în această lună vom scoate o versiune corespunzătoare din decembrie, urmăriți doar anunțurile noastre.

Urmează-ne

2 Likes