Hello from Hungary

Hello forum members and management members, the system is already used in Hungary.

12 Likes

Welcome to the Forum and thanks for giving EndeavourOS a try. I hope you enjoy your time here.

Pudge

1 Like

Hello, do you think there should be a Hungarian section here?

1 Like

Welcome!

Welcome to the fun!

Welcome ! EndeavourOS got a worldwide user base :slightly_smiling_face:

I would be crazy if there was a Hungarian forum topic where we can help Hungarian users in Hungarian.

How many Hungarian-speaking users do you think EOS can have?

2 Likes

Unfortunately, I don’t know that either.

So then do you think a Hungarian section is needed here?

Biztosan nem én vagyok az egyetlen magyar newbie.

1 Like

Hello neighbour!

edit Lol, thread is 3 years old

Biztosan nem te vagy az egyetlen magyar. Gondolom, sokan Manjaro-t használnak, de az EOS közelebb van az Arch-hoz. Ez egy nagyszerű közösség, ha majd többen leszünk itt, lehet magyar szekciót is alakítani. Én már többször kaptam itt választ nem csak Arch Linux-szal, hanem más disztribúciókkal kapcsolatban is. Egyébként hogy tetszik az EOS? Korábban Manjaro-t használtál?

You are certainly not the only Hungarian. I guess a lot of people use Manjaro, but EOS is closer to Arch. This is a great community, if there are more of us here, it is possible to form a Hungarian section. I have received answers here several times not only about Arch Linux, but also about other distributions. By the way, how do you like EOS? Have you used Manjaro before?

Yes, :slight_smile: and this means that I myself have been here for three years, but there are few EOS users from Hungary. It is possible that many people prefer to use Manjaro, I also have one in my circle of acquaintances, not only in the online world.

1 Like

Me too Hun. 3 years is really funny.

1 Like

Akkor talán többen is vagyunk itt Magyarországról.
Then maybe there are even more of us here from Hungary.

Próbálgattam több Linux distro-t (MInt, MX, Antix, Suse, Fedora etc) de végülis az Arch-nál kötöttem ki. A Manjaro-val egyébként nem volt sok sikerem, mert az öregedő laptopomon több program állandóan lefagyott. AZ EOS azonban hiba nélkül működik, legalábbis amióta nem a GNOME-ot használom, amihez nem volt elég memória a gépemben. A Cinnamon és a Mate egyaránt jól működik 3 gig memóriával és az EndevourOS nekem tökéletesen megfelel. Backup-ként azonban (csupán megszokásból) ma is használom még az MX partíciómat.

A EOS Community barátságosabb mint vártam. Az eddigi egyetlen problémámmal azonnal segítettek.

Jivili to all of you! :clinking_glasses:

Az a nagyszerű az EOS-bán, hogy amennyire rolling release, legalább annyira stabil. Én se éppen új gépen használom már idestova három éve, még Manjaroval kezdtem az Arch vonalat, majd az EOS közvetlen elődjével, az Antergos-szal folytattam. Persze előtte sokáig Debiant használtam, azon tanultam meg a Linux parancsok használatát. A közösségben pedig az a nagyszerű, hogy nagyon segítőkész, nincs lehurrogás, ha ostoba kérdést teszel fel, akár offtopic is lehet.

Welcome from Germany!

1 Like