Faceți cunoștință cu eroii noștri necunoscuti

Fernando, Joe, Manuel și cu mine primim adesea toate laudele și gloria din partea dvs., pentru că facem o treabă excelentă la acest distro.

Facem tot posibilul pentru a transfera atitudinea noastră pozitivă în comunitate zi de zi, deși nu toți aveți nevoie de multă încurajare, dar există limite la ceea ce pot transmite patru indivizi. Credeți-ne, chiar dacă ne place ceea ce facem, este nevoie de multă energie pentru a vă răspunde la toate întrebările dvs. arzătoare și, deoarece zonele orare sunt de neoprit pe ideea globalizării, iată laudele noastrefață de oamenii care fac acest efort suplimentar pentru a menține atmosfera de optimism.

Moderatori
Conform descrierii, moderatorii sunt utilizatori normali cu acces extins la forum. Ei bine pentru noi ei fac mult mai multe, răspund la întrebările membrilor comunității și merg până la capăt până când se rezolvă o problemă atunci când suntem ocupați și cu nasul lipit de ecran, atunci când dormim sau suntem la serviciu. Răspunsul lor rapid ca fulgerul în fiecare zi, fără a-și pierde calmul, îi oferă EndeavourOS acea notă specială.

Judd - Ne bucurăm să te vedem aici, fiind un fost moderator Antergos.

Nate - Cine este și creierul din spatele logo-ului nostru.

Pudge - Din nou un fost membru Antergos care și-a câștigat kilometrajul aici.

Ricklinux - Un magician foarte activ care își împarte cunoștințele într-un mod foarte rapid și foarte prietenos.

Ringo - Omul care servește atât pe forum, cât și mai ales pe Telegram.

Traducătorii
Zona noastră de specifică fiecărei limbi străine câștigă adepți, este posibil să nu fi observat acest lucru, dar eu vă pot spune după numărul crescut de vizitatori care vin pe site și pe forum.

Spaniolă: Kaliu, Jinkros, Anticupidon și folgui.

Română: Anticupidon

Germană: DevNul

Rusă: Vlpo

Mențiuni speciale
O mențiune specială pentru:

Fred Bezies - Pentru prezentarea rapoartelor de erori cu privire la activitatea noastră în desfășurare pe pagina Github.

Jinkros - Pentru administrarea grupului Telegram de limbă spaniolă.

Galvez_65 - Pentru contribuția dvs. la pagina noastră Github.

Bineînțeles, suntem recunoscători tuturor pentru participarea la forumul nostru și la canalul Telegram pentru a menține fluxul și contribuțiile, dar acum ați facut cunostință cu eroii necunoscuți ai EndeavourOS.

1 Like