Dragoste și următoarea actualizare a știrilor


Postat pe 15 DECEMBRIE 2020 De Bryanpwo:https://endeavouros.com/news/love-and-next-release-news-update/

Ca să fiu sincer, intenționam inițial să vă ofer o actualizare simplă cu privire la lansarea viitoarei versiuni și nimic mai mult. Dar fiind atât de aproape de sfârșitul anului și în momentul scrierii acestei postări, 15 decembrie, fiind ziua mea de naștere ușor plictisitoare, pur și simplu am avut chef să iau legătura cu voi.

Un an de creștere și expansiune

Fără a intra în pesimismul și posomorârea din viața noastră, 2020 a fost, sub orice aspect, un an foarte tulbure pentru EndeavourOS. Anul acesta a fost hotărâtor, ne-am stabilit să asezăm o bază fermă pe un teren solid și am găsit acel colț potrivit și confortabil pentru noi în comunitatea Linux. În timpul călătoriei noastre către acel colț, am avut privilegiul de a întâlni și de a întâmpina o mulțime de fețe noi în comunitatea noastră anul acesta. Întrucât EndeavourOS este axat pe comunitate, această creștere ne-a adus și mai multe cunoștințe și ajutoare pe forumul nostru și grupul de Telegram.

Comunitatea noastră nu numai că a crescut în acest an, dar echipa de bază a salutat și noi membri, îmbogățind cunoștințele și forța de muncă din inima proiectului.

Fernando Omiechuk Frozie

Când a fost creat EndeavourOS, membru fondator Fernando Omiechuk Frozie, a jucat un rol vital în crearea distribuției. A realizat o parte foarte mare din fundația care a devenit baza EndeavourOS. Fără munca sa neobosită, acest proiect nici măcar nu s-ar fi desprins de pe sol.

Fernando a primit o oportunitate fantastică de un loc de muncă în domeniul său de lucru și suntem foarte încântați de faptul că s-a putut aventura în acest nou și interesant capitol din viața sa.

Deși această veste nu este un adio definitiv pentru Fernando, așa cum ați putea înțelege, el a decis să fie pe bancheta din spate a proiectului, deoarece are nevoie de cea mai mare parte a timpului său pentru noul său loc de muncă.

Nu ne putem exprima îndeajuns recunoștința pentru toată munca pe care ai făcut-o pentru noi @fernandomaroto oferindu-i EndeavourOS un început fantastic și suntem siguri că vei străluci în noua ta aventură, așa cum ai făcut-o pentru noi.

Următoarea versiune

Datorită știrilor legate de Fernando, a trebuit să ne schimbăm sarcinile echipei, ceea ce aduce o mulțime de deprinderi noi și cu aceastea vin încercari și erori, dar vom răzbi în cele din urmă.

Schimbarea sarcinilor echipei în combinație cu unele modificări majore în amonte a fost principalul motiv pentru întârzierea următoarei noastre versiuni. De asemenea, cu următorul kernel Linux după colț, am decis să îl așteptăm și pe acesta, așa că nu vom avea o lansare anul acesta.

Cu toate acestea, pot dezvălui că următoarea noastră versiune va fi una deosebită, adică cel puțin atât să facem pentru voi după o așteptare atât de lungă.

După cum am spus mai devreme într-o altă postare, nu vă putem oferi o dată definitivă, va fi lansată când va fi terminată.

Iubire iubire iubire…

Privind EndeavourOS, 2020 nu a fost deloc un an rău, în ciuda circumstanțelor mondiale. De fapt, a fost un an foarte semnificativ, cu o comunitate în creștere, proiectul stând pe propriile picioare datorită susținătorilor noștri financiari fantastici, o filială ARM și, nu în ultimul rând, o comunitate foarte iubitoare și de ajutor.

Vă mulțumim pentru această dragoste, ajutor și efort pe care ni l-ați arătat în acest an dificil. Din partea întreagii echipe, vă dorim vouă și celor dragi în călătoria dvs. spre sfârșitul anului 2020 și spre începutul anului 2021 o erupție de dragoste, noroc, sănătate și pozitivitate …
Urmează-ne

4 Likes