Discovery se pregătește de lansare spre a explora Endeavour

Postarea originală facută de BryanPwo la https://endeavouros.com/news/discovery-to-explore-your-endeavour-is-preparing-for-launch/


EndeavourOS se livrează doar cu elementele esențiale pentru a rămâne cât mai aproape de Arch și cu următorul program de instalare on-line, acest lucru nu se va schimba.

Filozofia noastră este să facem cunoștință cu Arch-Linux cu ajutorul unei comunități mai mult decât doritoare și prietenoase, care să vă ghideze prin situațiile dificile, în loc să încerce să facă Arch mai ușor. Singurul lucru convenabil pe care îl oferim este primul pas pentru instalarea sistemului.

Pentru a spori atitudinea prietenoasă a comunității noastre, suntem mândri să vă prezentăm un instrument într-o platformă on-line de tip revistă, numit Discovery.

Da, în cazul în care imaginea din post nu te-a dirijat în această direcție, există o temă în alegerea numelor: Endeavour și Discovery. Ambele nume sunt legate de nave spațiale legendare care ne-au oferit o mai bună înțelegere a lumii și a împrejurimilor sale.

Într-un fel, așa ne imaginăm misiunea noastră: EndeavourOS vă aduce în spațiul vast și infinit pe care îl poate oferi un distro bazat pe Arch, gata de a explora cu deplină libertate și Discovery vă ajută să înțelegeți și cum să cuceriți spațiul pe placul dvs. .

Discovery vă va oferi noutăți despre Linux și Arch, articole despre aplicații și pachete și va oferi informații detaliate despre comenzile Linux cu o abordare non-tehnică.

De asemenea, oferă membrilor comunității o platformă pentru a-și pune în lumină și împărtăși manualele, scripturile sau pachetele create de ei.

Așadar, dacă aveți o idee sau doriți să mă orientați către o aplicație / pachet descoperite recent, doar contactați-mă cu un mesaj personal pe forum sau Telegram.
Discovery decolează la 1 noiembrie 2019.

2 Likes