Decolare pentru instalatorul online!

280855e3378fb519f6d6563b20567e6c075a8e3a_2_690x388

Postat pe 23 decembrie 2019 De Bryanpwo https://endeavouros.com/news/liftoff-for-the-net-installer/

Am reușit să rezolvăm problemele cu care s-a confruntat instalatorul online mai devreme decât era de așteptat, așa că, fără alte detalii, suntem mândri să vă prezentăm versiunea de dezvoltare comunitară a instalatorului combinat.

Probabil că vă întrebați de ce nu o numim versiune beta, cu această versiune dorim să implicăm întreaga comunitate pentru a ne ajuta să îmbunătățim această combinație de instalare offline și online în drumul său către versiunea stabilă. Feedback-ul dvs. joacă un rol esențial în această comunicare a dezvoltării comunității, așa că așteptăm cu nerăbdare să găsim concluziile dvs.

Această versiune a trecut mai multe teste de bază, așa că suntem convinși că instalatorul funcționează în funcția sa de bază pentru majoritatea componentelor hardware ce există. Suntem conștienți că această versiune are probleme cu un anumit grup de hardware. Dacă întâmpinați erori, artefacte sau ruperea ecranului, trebuie doar să postați problema pe forumul nostru cu specificațiile hardware și unii moderatori pot să vă ghideze până la găsirea unei soluții pentru cele mai afectate componente hardware.

Iată ce vă puteți aștepta

Folosim programul de instalare Calamares și atunci când începeți instalarea dând clic pe butonul Start the installer al aplicației Welcome, veți fi întreabat ce tip de instalație preferați: Offline sau online.

Indiferent de mediul desktop pe care îl alegeți, EndeavourOS se livrează cu câteva pachete și aplicații preinstalate pe care le cunoașteți deja de la instalatorul nostru actual, iar unele dintre acestea sunt: ​​Grub, Linux-kernel, Nano, broadcom-dkms, intel-ucode / amd-ucode , Nvidia-instalator, arc-x-icoane-temă, eos-welcome, eos-update-notifier, reflector-auto, Yay și Firefox.

Cu excepția reflectorului-auto, eos-welcome și eos-update-notifier dezvoltate de către noi, restul pachetelor provin direct din repertoriul de pachete Arch sau de la AUR, deci nu sunt versiuni de pachete personalizate sau modificate din repertoriul de pachete propriu, suntem încă aproape de Arch.

Toate mediile desktop sunt instalate fără tematică și oferă posibilitatea de a instala tapetul nostru după instalare, cu excepția Xfce, care va fi instalat având o temă completă. Tema pentru alte DE și adăugarea managerilor de ferestre Openbox și Tiling / Tab sunt încă în

În acest moment nu recomandăm o instalare pură a Arch Base, aceasta va fi disponibilă în curând.

Xfce ediție offline și online

Instalatorul offline și online instalează un mediu de lucru Xfce Desktop tematic complet și elegant, care este livrat cu toate pachetele menționate anterior. Este ușor și nu încurcă, este perfect pentru hardware-ul mai puțin performant cu un minim de 2 GB RAM.

Mate

Un mediu desktop ușor care acceptă tehnologii mai noi cu un desktop tradițional. Pentru Mate, vă recomandăm minim 2 GB RAM.

LXQt

LXQt este un mediu desktop ușor Qt care nu îți va sta în cale, deci nu va opri sau va încetini sistemul. Este axat pe a fi un desktop clasic, cu aspect modern. Pentru LXQt, vă recomandăm minim 2 GB RAM.

Cinnamon

Cinnamon este un mediu desktop Linux care amintește de GNOME 2 care oferă flexibilitate, viteză. Pentru Cinnamon, vă recomandăm 4 GB RAM și mai mult.

Plasma

Plasma este făcută să nu vă încurce, deoarece vă ajută să duceți lucrurile la bun sfârșit. Dar sub suprafața sa ușoară și intuitivă, este o unitate de forță. Deci, sunteți liber să alegeți modalitățile de utilizare corect așa cum aveți nevoie de ele și când aveți nevoie de ele. Pentru Plasma, vă recomandăm minimum 4 GB RAM.

Gnome

Este un mediu desktop modern și personalizabil care vă permite să duceți lucrurile la bun sfârșit. Pentru Gnome, vă recomandăm minimum 4 GB RAM.

Budgie

Un mediu desktop, puteți amesteca modernitatea și tradițiile. Bazat pe un afișaj clasic și o bara de setări all-in-one pentru muzică, video și multe altele. Pentru Budgie, vă recomandăm minim 4 GB RAM.

Deepin

Un mediu desktop elegant și modern cu aspect funcțional unic și intuitiv. Pentru Deepin, recomandăm minimum 4 GB RAM.

Puteți descărca ISO-ul aici

2 Likes

Munca buna făcută de Echipa EOS…dacă tot e in limba română :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

Încercăm să facem o diferență, încercăm să adăugăm valoare la materialul existent și să atragem eventual fani și utilizatori.

You understand Romanian language???:flushed::flushed:… ah, lol you are translator,or you use google translate :stuck_out_tongue_winking_eye::grimacing:. About your answer : this called marketing; promoting and keeping updated, Eos will win more fans and user’s…I think :wink:

Eu sunt cel care încearcă să traducă articolele in limba română.
Google translate nu va reuși mereu să prindă nuanțele unui mesaj, cel puțin nu încă.
Chiar și așa, traducerile au nevoie și de interpretare, deoarece Bryan folosește construcția propoziției și semantică in metoda olandeză, pe care le “pune” in engleză. Nu mereu este ușor să traduci, chiar câteodată e o provocare în a adapta, interpreta textul fără a altera mesajul inițial.

Știu cât de grea este olandeza, belgiana , mai ales din câteva jocuri in care traducerea automata este nasoala mai ales ca se traduce automat in engleză . Și nu înțelegi nimic , deci , e un efort foarte mare din partea ta, mai ales ca am văzut ca sunt câteva limbi de traducere …:wink::ok_hand:

1 Like