Comunitate EndeavourOS, ești incredibil de minunată!

Publicat inițial la:https://endeavouros.com/news/endeavouros-community-you-are-incredibly-awesome/ de Bryanpwo

În acest moment trăim într-o lume agitată, iar efectele ei sunt brutal vizibile, fie că este în fața ușii dvs., în propria casă, la serviciu sau la știri. Nu vă faceți griji, nu o să vă prezint părerea noastră despre starea lumii, aceasta nu este intenția noastră. Până la urmă, suntem o versiune de Linux în care toată lumea este binevenită din mai multe domenii.

Nu, motivul pentru introducerea mohorâtă și sumbră are de-a face cu ceva ce știam deja ca dezvoltatori despre această versiune de Linux, dar a ajuns mult dincolo de tărâmurile Endeavour. Vorbesc despre rachetele noastre de propulsie și rezervorul de combustibil ce țin Endeavour orbitând în universul Linux: Comunitatea noastră incredibilă …

Cu doar un an în urmă, Joe, Fernando, Manuel și cu mine ne-am gândit cum să dezvoltăm platforma pe care Endeavour avea să o folosească. Cu tot felul de întrebări și îndoieli care o privește.

Ne vom atinge obiectivele? Sau comunitatea va rămâne cu noi? Sau cum vom motiva comunitatea să doneze?

Aceste întrebări și temeri s-au dovedit a fi iraționale, de fapt, ne-ați depășit așteptările. Nici în visele noastre cele mai îndrăznețe, nu ne-am așteptat ca această comunitatea să fie fidelă și de zi și noapte să ne ajute cu ușurință pe cei noi și reciproc cu fiecare problemă, într-o manieră care poate fi descrisă doar ca o minge caldă de energie nesfârșită și iubire, mai ales în momente ca acestea.

Am primit o mulțime de membri noi și, în ultimul timp, donațiile noastre cresc. Acestea din urmă ne-au asigurat viitorul infrastructurii de cel puțin un an și ne oferă posibilitățile de a oferi lucruri haioase, distractive precum autocolante, căni și alte asemenea lucruri.

Nu ne putem exprima recunoștința și dragostea pentru efortul și energia ce ne oferiți cu toții zilnic, pur și simplu pentru că niciun cuvânt în nicio limbă din lume nu acoperă sentimentele noastre pentru dvs., deci …

Mulțumesc, Dank je wel, Danke, Takk, Obrigado, Gracias, Merci, Grazie, Спасибо, Dziękuję, Kiitos, σε ευχαριστώ și Mulțumesc.

Sunteți incredibili de grozavi și avem cel mai mare respect pentru toți, doar pentru că sunteți așa cum sunteți.

Urmează-ne

3 Likes