Cassini Nova cu unele corecturi de erori necesare este disponibil

By Rockwallaby

După mai puțin de o lună de la lansarea Cassini Neo, vă prezentăm Cassini Nova, care vine cu corecții de erori minore, dar necesare, și cu versiunile obișnuite ale pachetului principal, actualizate atât pentru mediul live, cât și pentru opțiunea de instalare offline. Aceste corecturi sunt pentru ISO și procesul de instalare a acestuia, utilizatorii cu sisteme în funcțiune nu trebuie să caute “Nova update”, ci doar să efectueze actualizările obișnuite, deoarece EndeavourOS este o distribuție Linux cu lansare continuă.

Am dori să mulțumim comunității pentru retroacțiunea primită cu privire la versiunea Neo, deoarece fără acesta, nu am fi putut lansa aceste corecții importante.

De asemenea, doresc să le mulțumesc celor doi noi parteneri cu situri replică a serverului de descărcare Albony din India și Hacktegic din Moldova și să urez bun venit înapoi sitului Fastmirror din Ucraina, pentru că au făcut ca ISO-ul și repertoriul nostru să fie disponibile pe scară mai largă.

Cassini Nova

Așa cum am mai scris înainte, această versiune este însoțită de câteva corecturi minore de erori și de o actualizare a pachetelor pentru mediul live și pentru instalarea offline.

Versiunile actualizate ale pachetelor sunt:

• Calamares 3.3.0-alpha3
  • Firefox 110.0.1-1
  • Linux kernel 6.2.2.2.arch1-1
  • Mesa 22.3.6-1
  • Xorg-Server 21.1.7-1
  • nvidia-dkms 525.89.02-2

Corecțiile de erori pentru această versiune sunt:

• A fost corectată configurarea parametrilor necesari pentru kernel la instalarea Nvidia Prime. (nvidia_drm.modeset=1)
  • Pachetul xf86-video-intel nu mai este instalat în mod implicit pentru procesoarele moștenite de la Intel.
  • Instalarea offline a primit o corecție pentru instalarea accidentală a pachetelor care sunt necesare doar pentru mediul Live ISO.
  • O curățare generală asupra configurilor de instalare și a listei de instalare netă Calamares. Aceasta din urmă a fost pentru a preveni instalarea accidentală de către utilizatori a instrumentelor de vizibilitate redusă atunci când nu sunt selectate.

Puteți descărca versiunea ISO de pe pagina noastră cu cea mai recentă versiune, de unde puteți selecta o oglindă din apropierea dumneavoastră.

2 Likes