Bluetooth Connection To The Device Failed

Hi there I have searched and followed the steps in the konsole to enable Bluetooth.I Open Bluetooth I can see my device ,I click conect ,I get the error Connections to the device failed .

@Robbie
Please read through the following link for how to provide some info of your system to those forum members who are able to help you. Thank you and good luck!

1 Like

Sorry I don’t see a link .

Just realized that, sorry, my bad :man_facepalming:t5:

Here it is:

https://discovery.endeavouros.com/forum-log-tool-options/how-to-include-systemlogs-in-your-post/2021/03/

You can also find it at top right of the page above your profile under help.

1 Like

Sorry I thought I could send a question on my phone .I should have waited until I got home .will send info later thank you .

Hi there ok im at home now and i followed the journalctl comands am i to add them all at the same time and the exit.i tried and as soon as i hit enter the terminal closed .I then used Kate to type the /tmp and the konsole vanishes.

Use:

inxi -Fxxxaz | curl -F 'f:1=<-' ix.io
journal -b -o | curl -F 'f:1=<-' ix.io

and so on to get the URLs. Post the links back here.

1 Like
journal -b -o | curl -F 'f:1=<-' ix.io
http://ix.io/3vS9
bash: journal: command not found
[myjuicysweety@myjuicysweety-tufgamingfa506iifx506ii ~]$ inxi -Fxxxaz
System:
  Kernel: 5.13.9-arch1-1 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 11.1.0 
  parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-linux 
  root=UUID=c13982ea-182a-48ab-af7b-9d049d6ab8c9 rw quiet loglevel=3 nowatchdog 
  Desktop: KDE Plasma 5.22.4 tk: Qt 5.15.2 wm: kwin_x11 vt: 1 dm: SDDM 
  Distro: EndeavourOS base: Arch Linux 
Machine:
  Type: Laptop System: ASUSTeK product: TUF Gaming FA506II_FX506II v: 1.0 
  serial: <filter> 
  Mobo: ASUSTeK model: FA506II v: 1.0 serial: <filter> 
  UEFI: American Megatrends v: FA506II.309 date: 07/02/2020 
Battery:
  ID-1: BAT1 charge: 38.4 Wh (100.0%) condition: 38.4/48.2 Wh (79.6%) 
  volts: 3.9 min: 11.9 model: ASUS A32-K55 type: Li-ion serial: N/A 
  status: Full 
CPU:
  Info: 8-Core model: AMD Ryzen 7 4800H with Radeon Graphics bits: 64 
  type: MT MCP arch: Zen 2 family: 17 (23) model-id: 60 (96) stepping: 1 
  microcode: 8600104 cache: L2: 4 MiB 
  flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm 
  bogomips: 92664 
  Speed: 1396 MHz min/max: 1400/2900 MHz boost: enabled Core speeds (MHz): 
  1: 1396 2: 1397 3: 1397 4: 1397 5: 1397 6: 1397 7: 1397 8: 1397 9: 1397 
  10: 1397 11: 1397 12: 1398 13: 1397 14: 1397 15: 1397 16: 1397 
  Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: Not affected 
  Type: l1tf status: Not affected 
  Type: mds status: Not affected 
  Type: meltdown status: Not affected 
  Type: spec_store_bypass 
  mitigation: Speculative Store Bypass disabled via prctl and seccomp 
  Type: spectre_v1 
  mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
  Type: spectre_v2 mitigation: Full AMD retpoline, IBPB: conditional, IBRS_FW, 
  STIBP: conditional, RSB filling 
  Type: srbds status: Not affected 
  Type: tsx_async_abort status: Not affected 
Graphics:
  Device-1: NVIDIA TU117M [GeForce GTX 1650 Ti Mobile] vendor: ASUSTeK 
  driver: nouveau v: kernel bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:1f95 class-ID: 0300 
  Device-2: AMD Renoir vendor: ASUSTeK driver: amdgpu v: kernel bus-ID: 05:00.0 
  chip-ID: 1002:1636 class-ID: 0300 
  Device-3: IMC Networks USB2.0 HD UVC WebCam type: USB driver: uvcvideo 
  bus-ID: 1-4:3 chip-ID: 13d3:56a2 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
  Display: x11 server: X.org 1.20.13 compositor: kwin_x11 driver: 
  loaded: amdgpu,ati,modesetting unloaded: fbdev,vesa alternate: nouveau,nv 
  resolution: <missing: xdpyinfo> 
  Message: Unable to show advanced data. Required tool glxinfo missing. 
Audio:
  Device-1: NVIDIA vendor: ASUSTeK driver: snd_hda_intel v: kernel 
  bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:10fa class-ID: 0403 
  Device-2: AMD vendor: ASUSTeK driver: snd_hda_intel v: kernel bus-ID: 05:00.1 
  chip-ID: 1002:1637 class-ID: 0403 
  Device-3: AMD Raven/Raven2/FireFlight/Renoir Audio Processor driver: N/A 
  alternate: snd_pci_acp3x, snd_rn_pci_acp3x bus-ID: 05:00.5 chip-ID: 1022:15e2 
  class-ID: 0480 
  Device-4: AMD Family 17h HD Audio vendor: ASUSTeK driver: snd_hda_intel 
  v: kernel bus-ID: 05:00.6 chip-ID: 1022:15e3 class-ID: 0403 
  Sound Server-1: ALSA v: k5.13.9-arch1-1 running: yes 
  Sound Server-2: JACK v: 1.9.19 running: no 
  Sound Server-3: PulseAudio v: 15.0 running: yes 
  Sound Server-4: PipeWire v: 0.3.33 running: no 
Network:
  Device-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
  vendor: ASUSTeK driver: r8169 v: kernel modules: r8168 port: e000 
  bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 10ec:8168 class-ID: 0200 
  IF: enp2s0 state: down mac: <filter> 
  Device-2: Realtek RTL8822CE 802.11ac PCIe Wireless Network Adapter 
  vendor: AzureWave driver: rtw_8822ce v: N/A modules: rtw88_8822ce port: d000 
  bus-ID: 03:00.0 chip-ID: 10ec:c822 class-ID: 0280 
  IF: wlan0 state: up mac: <filter> 
Bluetooth:
  Device-1: IMC Networks Bluetooth Radio type: USB driver: btusb v: 0.8 
  bus-ID: 3-1:2 chip-ID: 13d3:3548 class-ID: e001 serial: <filter> 
  Report: rfkill ID: hci0 rfk-id: 1 state: up address: see --recommends 
Drives:
  Local Storage: total: 476.94 GiB used: 7.29 GiB (1.5%) 
  SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required. 
  ID-1: /dev/nvme0n1 maj-min: 259:0 vendor: Kingston model: OM8PCP3512F-AB 
  size: 476.94 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: 31.6 Gb/s 
  lanes: 4 rotation: SSD serial: <filter> rev: ECFK52.3 scheme: GPT 
Partition:
  ID-1: / raw-size: 476.43 GiB size: 467.88 GiB (98.21%) used: 7.29 GiB (1.6%) 
  fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p2 maj-min: 259:2 
  ID-2: /boot/efi raw-size: 512 MiB size: 511 MiB (99.80%) used: 296 KiB (0.1%) 
  fs: vfat dev: /dev/nvme0n1p1 maj-min: 259:1 
Swap:
  Alert: No swap data was found. 
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 62.9 C mobo: 54.0 C 
  Fan Speeds (RPM): N/A 
  GPU: device: nouveau temp: 30.0 C device: amdgpu temp: 43.0 C 
Info:
  Processes: 314 Uptime: 4h 29m wakeups: 1 Memory: 15.06 GiB 
  used: 5.24 GiB (34.8%) Init: systemd v: 249 tool: systemctl Compilers: 
  gcc: 11.1.0 Packages: pacman: 935 lib: 212 Shell: Bash v: 5.1.8 
  running-in: konsole inxi: 3.3.05 
[myjuicysweety@myjuicysweety-tufgamingfa506iifx506ii ~]$ curl -F 'f:1=<-' ix.io
journal -b -o | curl -F 'f:1=<-' ix.io
curl -F 'f:1=<-' ix.io
 curl -F 'f:1=<-' ix.io
journal -b -o | curl -F 'f:1=<-' ix.io```
1 Like

This is my second omission/mistake in one and same thread in one and same day :unamused:

journal -b -o | curl -F 'f:1=<-' ix.io
http://ix.io/3vS9
bash: journal: command not found

Of course ‘o’ shoul be ‘0’ and nothing else!
Sorry!

ps - I better get some time offline :thinking:

1 Like

Its ok bro i appreciate your help .so i need to copy
journal -b -0 | curl -F ‘f:1=<-’ ix.io
http://ix.io/3vS9
bash: journal: Do i copy and paste everything including command not found ?```

I guess this is one of those cases:

Third time’s a charm

image

journal -b -o | curl -F ‘f:1=<-’ ix.io :x:

journalctl -b -0 | curl -F ‘f:1=<-’ ix.io :white_check_mark:

:hot_face:

1 Like
bash: -’: No such file or directory
[myjuicysweety@myjuicysweety-tufgamingfa506iifx506ii ~]$ ```


journalctl -b -0 | curl -F ‘f:1=<-’ ix.io

Ok so not sure why this is so confusing for you. @pebcak has been asking you to provide some very simple information here. You really need to do more research on an arch linux system.

Try this:
Open the welcome application…


Click the button for "logs for troubleshooting…

ONLY select the first entry as in the picture and hit OK…
This will save a file in your home directory with the log as in the picture…

Open the log by double clicking it. Then copy and paste the output from the text editor that opens and post it here.
It should look like this:

my output

4 Likes

Body is limited to 90000 characters; you entered 448998. i removed all the other checks .What do you suggest please .I was only following instructions from Pebcak,as you can see in the messages he made several errors.Many thanks for your help.

How about 4th time’s the charm? The command previously posted had tick marks instead of single quote marks. Run this:

journalctl -b -0 | curl -F 'f:1=<-' ix.io

When it finishes running, the terminal will display a link that you can post here.

2 Likes

Wrong…

http://ix.io/3vSJ
[myjuicysweety@myjuicysweety-tufgamingfa506iifx506ii ~]$ ```

Right…

http://ix.io/3vSJ

Moderator edit: I fixed this for you.

1 Like

Oh Ok then thank you so much for your help .Can you also check what GPU is running please .

Do you have the package pulseaudio-bluetooth installed?

If not, install it. Reboot.

2 Likes

Hi there no i wouldn’t think so this is a fresh install i haven’t installed any packages yet thank you brb

You should also read this from the Wiki:

3 Likes