Blueman crashes after system update

Hi! After updating my system, Blueman keeps crashing. I am not able to use bluetoothctl either, it just says “No default controller available”. When I start my computer, everything seems to work normally, then I connect my headset, it connects and I have audio for a couple of seconds, then Blueman crashes. When I start blueman again it says bluetooth is disabled, I enable it and Blueman crashes instantly. I have tried to reinstall kernel, but no dice.

sudo systemctl status bluetooth                        
● bluetooth.service - Bluetooth service
     Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/bluetooth.service; enabled; preset: disabled)
     Active: active (running) since Thu 2024-03-07 15:20:12 CET; 3min 29s ago
       Docs: man:bluetoothd(8)
   Main PID: 659 (bluetoothd)
     Status: "Running"
      Tasks: 1 (limit: 37629)
     Memory: 2.7M (peak: 3.5M)
        CPU: 194ms
     CGroup: /system.slice/bluetooth.service
             └─659 /usr/lib/bluetooth/bluetoothd

mars 07 15:21:24 ig3-15arh05 bluetoothd[659]: Endpoint unregistered: sender=:1.54 path=/MediaEndpoint/A2DPSource/a>
mars 07 15:21:24 ig3-15arh05 bluetoothd[659]: Endpoint unregistered: sender=:1.54 path=/MediaEndpoint/A2DPSource/a>
mars 07 15:21:24 ig3-15arh05 bluetoothd[659]: Endpoint unregistered: sender=:1.54 path=/MediaEndpoint/A2DPSource/a>
mars 07 15:21:24 ig3-15arh05 bluetoothd[659]: Endpoint unregistered: sender=:1.54 path=/MediaEndpoint/A2DPSource/f>
mars 07 15:21:24 ig3-15arh05 bluetoothd[659]: Endpoint unregistered: sender=:1.54 path=/MediaEndpoint/A2DPSource/f>
mars 07 15:21:24 ig3-15arh05 bluetoothd[659]: Endpoint unregistered: sender=:1.54 path=/MediaEndpoint/A2DPSink/opu>
mars 07 15:21:24 ig3-15arh05 bluetoothd[659]: Endpoint unregistered: sender=:1.54 path=/MediaEndpoint/A2DPSource/o>
mars 07 15:21:24 ig3-15arh05 bluetoothd[659]: Endpoint unregistered: sender=:1.54 path=/MediaEndpoint/A2DPSink/opu>
mars 07 15:21:24 ig3-15arh05 bluetoothd[659]: Endpoint unregistered: sender=:1.54 path=/MediaEndpoint/A2DPSource/o>
mars 07 15:21:24 ig3-15arh05 bluetoothd[659]: Battery Provider Manager destroyed
inxi -Na                                               
Network:
  Device-1: Realtek RTL8111/8168/8211/8411 PCI Express Gigabit Ethernet
    vendor: Lenovo RTL8111/8168/8411 driver: r8169 v: kernel pcie: gen: 1
    speed: 2.5 GT/s lanes: 1 port: 3000 bus-ID: 03:00.0 chip-ID: 10ec:8168
    class-ID: 0200
  Device-2: Realtek RTL8822CE 802.11ac PCIe Wireless Network Adapter
    vendor: Lenovo driver: rtw_8822ce v: N/A modules: rtw88_8822ce pcie: gen: 1
    speed: 2.5 GT/s lanes: 1 port: 2000 bus-ID: 04:00.0 chip-ID: 10ec:c822
    class-ID: 0280
inxi -E                        
Bluetooth:
  Device-1: Realtek Bluetooth Radio driver: btusb type: USB
  Report: btmgmt ID: hci1 state: up address: N/A

I turned off my laptop, put it in my bag, went home, turned it on again today and everything seems to work. So I don’t know what all that was about. I just hope I don’t jinx it

Update: It seems like I jinxed it. It works, and connects, however audio is stuttering a lot now. Tried to re-connect my headset, but it doesn’t help.